Tehnički kutak > Garaža
KF bigbore rox
dino gp1:
--- Citat: gumy - 12 Prosinac, 2008, 00:07:22 ---uzimam malossi hpc radilicu sa 12mm bolcnom, yasuni c16, klip od due+ za piaggio 1 specijala, ide modular glava na ovaj cilindar, koyo ležaji. nosače i prirugnicu će mi frend raditi jer nedam 1000+ kuna za ovo s SA.. pa će kasnije pasti oversize disk i drag volan, nabavio sam komplet zadnje maske i onu prednju iznad fara pa radim komplet zadnji kraj..
--- Kraj citata ---
Odličan setup, ćeš kupiti novi c16?
gumy:
aha.. klip sam naručio, sva sreća pa imaju u piccilu 48.0 mm, nije ni tolko skup, 440 kuna + za narudžbe preko 1000 kuna daju bespla dostavu :)
auspuh kao i radilica idu novi :icon_thumright:
Losinj:
i onda se prodaje ili ostaje :icon_biggrin:
RimSo:
--- Citat: Losinj - 13 Prosinac, 2008, 12:10:49 ---i onda se prodaje ili ostaje :icon_biggrin:
--- Kraj citata ---
Ma glupost je to složit pa prodat zar ne ????? :notworthy: :notworthy: :notworthy:
gumy:
ma ne pada mi na pamet prodaja, kolko sam već vremena truda i para uložio u taj skuter u zadnje dvije godine.. da sam ga htjeo prodat sastavio bi ga komplet serijalu jer imam sve serijske djelove pa bi ga prodao, a tuning djelove bi prodao odvojeno jer nemoš nikakve novce izvuć ak ga složenog prodaješ, jedino ak neki nadobudni klinac pun para naiđe pa kupi.
samo još jedno pitanje, kad budem nosio cilindar na bušenje, da mi izbuši na 5/100?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju