Tehnički kutak > Garaža

KF bigbore rox

<< < (97/247) > >>

Hrga:
pa da, bolji protok smjese... a ovo sto prelazi sa tpr-a na trophy... to nist neznaci kad ce taj trophy bit jaci od due +  :)

DvdAerox:

--- Citat: pitaNS - 12 Prosinac, 2008, 09:05:59 ---jel si to s namerom pravio tako izrazite kanale u blokovima za put smeše....? ? jel to bude bolje nego da nema tih kanala....?

--- Kraj citata ---

mogu se oni jos preradit, ali onda bi se cesce trebalo sve skidat dole i prekontrolirat....

gumy:
pa ovo je sad maximalno poturpijano s obzirom kolko su skinuta pera na cilindru.

dvd- pa je šteta što idem nazad na gus, ali nedam više tolko novaca, tpr-a sam platio 1900 kuna i vozio sam se ni 2000km, onaj cilindar što imam mogu baciti, a imam dva gusana cilindra kod kuće od trophya i due+. s obzirom da će sada biti 12mm bolcna mogu stavljati od piaggia klipove i imam sad s tim cilindrima mjesta za 3-4 specijale ;)

hac- hoću, malo ću skiniti taj rub na glavi :)

Laki:
ajde, bilo je i vrijeme da ispoliras te vile do kraja, sad uzmi i felge da ti nebude dosadno: :toothy9:

gumy:
ma nema šanse.. pa da upropastim onu fensi šmensi valentino rossi 46 nalju?  :toothy12:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju