Tehnički kutak > Garaža

KF bigbore rox

<< < (95/247) > >>

dino gp1:

--- Citat: crogenie - 30 Rujan, 2008, 18:43:01 ---
--- Citat: mhr-team - 30 Rujan, 2008, 01:27:50 ---a u naselju secerana nas sa malo "glasnijim" skutovima gađaju kamenjem iz zgrada,,, :jerk: :jerk: :jerk:

--- Kraj citata ---

Pa da vidim da netko baca kamen na mene, garant bi stao uzeo kamen i ja bi njemu u prozor bacio s tim da bih ga gađao u glavu... Kakvih kretena sve ima pa to nije normalno e.

--- Kraj citata ---

A jbt. šta još neću čuti  :toothy9:

YamahaSpy:
Ovo je vrijedno smijeha... Kome ti smetas u pol jedan ujutro? Pazi ono pogazit ces covjeka... Sto njih briga sto cu ja u 12 navecer ici na igraliste i vjezbat se... Nek hvataju ostale sto rade zlocine, a ovo nikoga ne diras niti nista. Makar ja u selu neam nikoga da se buni protiv toga, svi samo gledaju al nikad jos nisam imao slucaj da bi vikali i prijetili nesto.

gumy:
da ne ispadne da se ništa ne radi.. :) jedan teleskop komplet ispoliran, drugi na trećini puta....

mhr-team:
lijepo obavljen poso... imam i ja nekih djelova pa cu ti poslat, posto vidim da ti dobro ide.... :toothy12:

gumy:
stigao prošli tjedan cilindar od haca, sljedeći tjedan naručujem radilicu, auspuh, ležajeve i klip i nosim cilindar na bušenje..

večeras malo sređivao blokove, mali blok više manje gotov, treba sad ispolirati to što sam obrađivao, veliki sam probio bez obzira na var s druge strane pa ga nosim sutra još povariti..

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju