Tehnički kutak > Garaža
KF bigbore rox
gumy:
nije problem, živim u gornjeg gradu, blizu vodovoda...
ma napisao sam komentar tom liku na glasslavonije al nisam gledo jel šta odgovorio...
bilo pa prošlo, samo mi je presmješno što ta glupost zaslužuje tolku pozornost u novinama, al ajd dobro.. :)
moj skuter je trenutno rastavljen, bit će spreman za sljedeću sezonu :D
neer:
--- Citat: mhr-team - 30 Rujan, 2008, 01:27:50 ---ma gumy je kralj :notworthy: :notworthy: :notworthy:
inace u zupanji je slicna situacija, cesto ljudi zovu muriju i tak... a u naselju secerana nas sa malo "glasnijim" skutovima gađaju kamenjem iz zgrada,,, :jerk: :jerk: :jerk:
p.s. di zivis gumy u osijeku? ja sad idem tamo da se skolujem pa ono, da mogu malo gledat sa prozora i divit se tebi i ekipi :icon_thumright:
i da mos odg. na p.m da nebi bilo kakvih prob
--- Kraj citata ---
odakle im kamenje u zgradama :icon_scratch: misteriozno
DvdAerox:
ne kuzim, ta je drzava totalno u k...u
smetaju "bucni" skuteri? a gdje su razne ubojice, lopovi i ostala gamad zbog kojeg neki izgube zivot ili dio imovine.... nek se policija prije brine njih uhapsit.... :angry7:
mhr-team:
--- Citat: neer - 30 Rujan, 2008, 18:45:52 ---
--- Citat: mhr-team - 30 Rujan, 2008, 01:27:50 ---ma gumy je kralj :notworthy: :notworthy: :notworthy:
inace u zupanji je slicna situacija, cesto ljudi zovu muriju i tak... a u naselju secerana nas sa malo "glasnijim" skutovima gađaju kamenjem iz zgrada,,, :jerk: :jerk: :jerk:
p.s. di zivis gumy u osijeku? ja sad idem tamo da se skolujem pa ono, da mogu malo gledat sa prozora i divit se tebi i ekipi :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
--- Kraj citata ---
a odakle im kamenje, neznamni ja... imaju dvorišta nasuta kamenjem pa uzmu... znam mene je jednom djed neki isto kamenjem napo kad sam predvecer mu prolazio pokraj zgrade...
Drnda:
--- Citat: mhr-team - 30 Rujan, 2008, 22:20:47 ---
--- Citat: neer - 30 Rujan, 2008, 18:45:52 ---
--- Kraj citata ---
--- Kraj citata ---
a odakle im kamenje, neznamni ja... imaju dvorišta nasuta kamenjem pa uzmu... znam mene je jednom djed neki isto kamenjem napo kad sam predvecer mu prolazio pokraj zgrade...
--- Kraj citata ---
napao bi ja njega olovom :angry9: :angry9:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju