Tehnički kutak > Garaža
Moj Keeway Flash
JogFromYamaha:
slicno nije minarelli
gumy:
treba staviti malossi variomat i rješio si se svih problema kao što sam ti odmah rekao.
osim toga ništa više ne treba dirati nego ako želiš dalje kemijati prodaj to i uzmi neki drugi motor.
Brnelic:
reci mi s čim si to slikao? (kojim fotićem, ili mobitelom)
skuter je simpatičan, lijep na slikama, a uživo nisam vidio.. :)
Ivan46:
luda kineska kosilica :icon_thumright:
samo skini te retrovizore i kofer,sta ce ti to.
Domba:
--- Citat: gumy - 29 Prosinac, 2011, 12:42:22 ---treba staviti malossi variomat i rješio si se svih problema kao što sam ti odmah rekao.
osim toga ništa više ne treba dirati nego ako želiš dalje kemijati prodaj to i uzmi neki drugi motor.
--- Kraj citata ---
Ici ce gore variomat, samo jbg, sada nema, stedi se za druge stvari...
A nevjerujem da ce ici kemija, nego 250ccm neki maxi i ovaj za onako do trgovine :)
--- Citat: Brnelic - 29 Prosinac, 2011, 14:28:36 ---reci mi s čim si to slikao? (kojim fotićem, ili mobitelom)
skuter je simpatičan, lijep na slikama, a uživo nisam vidio.. :)
--- Kraj citata ---
Hvala :notworthy:
Sony A200 ali iskreno ne sjecam se objekiva za prve fotke, druge su sa Minoltom 35-70 (ali isto mislim samo.
--- Citat: Ivan46 - 29 Prosinac, 2011, 14:37:08 ---luda kineska kosilica :icon_thumright:
samo skini te retrovizore i kofer,sta ce ti to.
--- Kraj citata ---
Hvala :notworthy:
Bez retrovizara nemogu, i na biciklu mi fali, jbg, kada sam puno u grau a i bez kofera, nemam gdje ostaviti kacigu, pogotovo dok sam na poslu. Kofer sam dodatno stavio jer stvarno bez njega bi mi bilo nezamislivo.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju