Tehnički kutak > Garaža
Moj Keeway Flash
Domba:
Gdje promjenio boju? :icon_scratch: Samo ja prljav za popizditi...
Ma nemam vremena za rastaviti plastike, ni za odvest ga do praonice za zetone da ga malo ispricam...
JogFromYamaha:
na prigusivacu
_r0bi_:
Bratic maxi i 4T :laughing7: :headbang:
Domba:
Biti ce i to uskoro. Samo da lako tako mogu potrositi novce na skuter... Prvo drugi prioriteti. Cilja se na nesto, ali jos nista previse odredjeno. Uskoro ce mo se natjeravati :)
Nego zaboravio napisati. Bio na gospi u Aljmasu sa skuterom i curom. I naravno kako je guzva policije ko blata. i jos ljepa kolona. Policajac koji je upucivao na parking je mene pustio dolje da ne moram na prasnjavi parking, i kako je pored njega bila uzbrdica i jos i cura i vucenje u kolini da krene skure morao sam stisnuti gas dobro. Ljepo se skuter zavrio i skoro ne krece... I tu policijac, citiram: "I eto ode TRIMER"... :)
Domba:
Evo kratki update. Cisto da se ne kaze da se nista ne radi... Dakle i dalje koristim Kivija za svakodnevno vozikanje. I kako su sutra susreti danas sam odlucio malo upicaniti flasha...
Evo kratko par fotki prije:
Za vrijeme pranja:
Opran!
I za kraj pozdrav svima
I molio bih kelgu Kambu koji sam cuo da je strucnjak za poliranje da li ove refleksije valjaju? :)
I kolegu Kosaca, koji se vodi kao strucnjak za lakove da kaze da li je ovo ok, ili ipak treba lakirati :)
P.S. Ima nesto sitnih osctecenja, ali to cu sanirati pred sljedecu sezonu.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju