Tehnički kutak > Tuning skutera
dellorto 21 mm malos. pak.
Jet Force C-tech:
--- Citat: vktr - 15 Travanj, 2011, 15:38:27 ---a nego kako :icon_biggrin:
moš si natočit kanister benge 10-15 litri za doma, i u njega ulje (2,3%) pa smješati pa onda natočit u skut, tak će se još bolje smiksat a i nebuš se j#bo na benzinskoj sa mješanjem svaki put, samo treba to brzo potrošit da ne ishlapi :icon_biggrin:
kak ti imaš rješenu pumpu ulja? mehaničko il? si to onesposobio?
--- Kraj citata ---
nisam te to razumio u mene je pumpa 100% uredu al sam ja kupio karb " bio sa neiskusan tih dana :angry7: :angry7:"
i nisam znao da nema te pipe za ulje, a ko ce mi sad uzet takav karb jedino ako ko bude radio mid race il hi end setup al je to rjetkost...pa sam mislio stavit na svoju jetu i iskljucit pumpu i mixat sam sebi smjesu !
Miki-speedy:
--- Citat: Jet Force C-tech - 15 Travanj, 2011, 20:33:38 ---nisam te to razumio u mene je pumpa 100% uredu al sam ja kupio karb " bio sa neiskusan tih dana :angry7: :angry7:"
i nisam znao da nema te pipe za ulje, a ko ce mi sad uzet takav karb jedino ako ko bude radio mid race il hi end setup al je to rjetkost...pa sam mislio stavit na svoju jetu i iskljucit pumpu i mixat sam sebi smjesu !
--- Kraj citata ---
To ti je pametno,napravis kod kuce smjesu i dolivas i sve 5 :icon_thumright:
Jet Force C-tech:
kolko ispane ulja da ubacim na 10l... da se nebi s#ebo i stavio malo pa da nebi rikenzi :laughing9: :laughing9:
giannelli:
kupit cu ti ja taj tvoj karb za neku sportcku cijenu.
Inace ja sam kupio onu malu bocicu studene od 250ml. (obiso cijeli grad da nadjem takvo sto, na kraju nadjem u dma.) u 5l ti ide 125ml, znaci ta bocica je za dva tanka ne racunajuci rezervu i na pumpi nalijem tocno5l i nalijem pola bocice i bok. Lakse nego kupit gorivopa doma mjesat.
Jet Force C-tech:
--- Citat: giannelli - 16 Travanj, 2011, 01:51:36 ---kupit cu ti ja taj tvoj karb za neku sportcku cijenu.
Inace ja sam kupio onu malu bocicu studene od 250ml. (obiso cijeli grad da nadjem takvo sto, na kraju nadjem u dma.) u 5l ti ide 125ml, znaci ta bocica je za dva tanka ne racunajuci rezervu i na pumpi nalijem tocno5l i nalijem pola bocice i bok. Lakse nego kupit gorivopa doma mjesat.
--- Kraj citata ---
tesko ja sam u BiH " gracanica" ,a ti dubrovnik...
a ako si zainteresiran vidit cu ja za postu kolko ce ispast prevoz !
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju