Tehnički kutak > Tuning skutera

dellorto 21 mm malos. pak.

(1/7) > >>

Jet Force C-tech:
nabavio sam nekih dijelova za jetu " variomat kvacilo zvono karb"
kad sam kupovo bio sam " pocetnik" ,trazio sam karb i momak me nazvo i reko imam ja polovan 21...reko je da je sve ispravno i ja sam ga kupio....i otiso sam do prijatelja da mu pokazem  kar i on meni da nema one pipe gdje ide ulje...ja sam nazvo momka i reko mu da nema prikljucak za ulje...on meni da on to ima kod kuce ida ce mi donjt...i evo proslo je 2 mjeseca nit se javlja na mob ni koji q... :angry9: :angry9: :angry9:
a dabogda da ga prodam bez tog prikljucka...pa se pitam bil ja mogo stavit karb na motor pa da sipam ulje u rezervar zajedno sa gorivom ????

Ivan_drifter:

--- Citat: Jet Force C-tech - 07 Travanj, 2011, 17:53:43 ---nabavio sam nekih dijelova za jetu " variomat kvacilo zvono karb"
kad sam kupovo bio sam " pocetnik" ,trazio sam karb i momak me nazvo i reko imam ja polovan 21...reko je da je sve ispravno i ja sam ga kupio....i otiso sam do prijatelja da mu pokazem  kar i on meni da nema one pipe gdje ide ulje...ja sam nazvo momka i reko mu da nema prikljucak za ulje...on meni da on to ima kod kuce ida ce mi donjt...i evo proslo je 2 mjeseca nit se javlja na mob ni koji q... :angry9: :angry9: :angry9:
a dabogda da ga prodam bez tog prikljucka...pa se pitam bil ja mogo stavit karb na motor pa da sipam ulje u rezervar zajedno sa gorivom ????

--- Kraj citata ---
da mozes s gorivom sipat ulje!!

Jet Force C-tech:
da !!!

bil sta bilo mototu i sta cu uradut sa rupom gdje je iso priljucak za ulje

Ivan_drifter:

--- Citat: Jet Force C-tech - 07 Travanj, 2011, 18:10:19 ---da !!!

bil sta bilo mototu i sta cu uradut sa rupom gdje je iso priljucak za ulje

--- Kraj citata ---
samo iskopcaj dek na uljnoj pumpi posto imas elektronsku!!...i stavi nesto na cijev da bas voda i smece neulazi!!

Jet Force C-tech:

ok hvala ;D

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju