Tehnički kutak > Tuning skutera

yamaha aerox 50-tunning

<< < (5/11) > >>

dr.josip:

--- Citat: danc00 - 09 Travanj, 2011, 22:22:23 ---Ko prvo, s kvačilom ne bi dobil NIŠ, on je tu da lovi, ali na performansama ne bi napredoval.

Ko drugo, kvačilo+zx+variomat ti košta malo više od Yasuni R spuha(180€ košta alu) ak se gleda novo. A ak ne onda i Yasuni R možeš nabavit za jeftinije!

Sa Yasuni R imaš više opcija, i izađe te na kraju kao jeftiniji izbor te ko ulaganje u budučnost! A ZX je za serijalu i šlus ! :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

ZX ako se dobro održava traje dosta dugo... i valja i za base kit (malossi sport, dr evo.....)

Yasuni R + malossi replika  :icon_thumright:

marko_rox:
ev imam ti ja primjer kako ide samo sa zx-om i 3.5g rolicama
ubrzaj si video na 34 sec i vidjet ces kako ide  :icon_thumright:

http://www.youtube.com/watch?v=JPgR19LnNpY&feature=player_embedded#at=34

danc00:

--- Citat: Aprilia00 - 10 Travanj, 2011, 00:34:02 ---ljepo mrvicu spustis glavu, prosiris ispuh na cilindru i fino sve postelas i ide ko raketa  :icon_biggrin:

--- Kraj citata ---

Da ko raketa, samo par T km. Pa serijski ispuh je na pola zatvoren, dok nardo ima granu 25mm promjera, i serijska radilica ide do 10T okr po specifikacijama, a nardo bi to zavrtel na 11T i više, inače ne bi išel ko raketa...i na kraju kak bi to završilo  :dontknow:

wonderkid:

--- Citat: Jet Force C-tech - 09 Travanj, 2011, 12:02:25 ---sad kad bi stavio spuh yas ,za te pare bi mogo uzet npr. zx variomat i kvacilo i dobio bi vise nego sa samim yas !

--- Kraj citata ---
i kazem ti da si u krivu,jesi vidio na djelu te 2 usporedne,ja jesam i kazem ti da nisi u pravu

pralas:

--- Citat: Aprilia00 - 10 Travanj, 2011, 00:34:02 ---ljepo mrvicu spustis glavu, prosiris ispuh na cilindru i fino sve postelas i ide ko raketa  :icon_biggrin:

--- Kraj citata ---
da bi nardo radio na ser. cilindru onda moras cudo napraviti od njega a ne samo malo glavu spustiti i ispuh prosiriti ::)
a i da čudo napravis os cilindra pitanje je kako bi i onda radio

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju