Tehnički kutak > Tuning skutera
Mala konačana brzina na piaggiu typhoonu ?
dr.josip:
--- Citat: vanjossi - 05 Travanj, 2011, 13:16:42 ---ako od tada nisi nista mjenjao, treba tu i veci servis :icon_thumright:
odnesi majstoru koji se razumije u skutere
--- Kraj citata ---
Odakle si ti? Pronađi nekoga s foruma da ti pogleda skut...al neko tko se razumije...
To je puno km bez servisa...
Ivan_drifter:
--- Citat: dr.josip - 05 Travanj, 2011, 13:22:57 ---Odakle si ti? Pronađi nekoga s foruma da ti pogleda skut...al neko tko se razumije...
To je puno km bez servisa...
--- Kraj citata ---
nadi nekog tebi blizu da ti to poslozi!! kak je i josip reko!
3alfa3:
--- Citat: new in piaggio - 05 Travanj, 2011, 09:50:56 ---Problem mi je dosta slabo ubrzanje i mala konačna brzina , uz mene se može vozit onaj mali baotian 2005 godište, koji nema kit(barem mislim), čak me nekad malo i prestigne
Piaggio typhoon- na nnjemu je sve serijsko osim malossi red spoonge, a prije tjedan dana sam da pročistiti frgazer i usis pročistit tj promjenit , jer je lamelica bila zvijana? Motor ima dobru kompresiju, lai nejde ništa specifično? :toothy11: :toothy3: :angry7:
--- Kraj citata ---
Ako si skinuo blokade, a nisi stavio vecu diznu u karb, onda je to razlog. Pogotovo zbog protocnijeg zracnog filtera.
Koji je to karb? Ako je 17,5mm, onda stavi diznu 60
STJELE:
ja kad sam stavio red sponge na serijalu nije ništa bilo, znači do red spongea nije, možda je i do remena, ako nije nikako mijenjan :hello:
dario007:
nemoj puno više ni očekivat,kad sam ja svog kupio iso je 65,sa kockastim rolicama i sirinom remena 14,5 mm,kad sam to zamjenio iso je oko 80 ako se ne varam,sad ide 95 i nebi ga natero preko 95 ni da ga niz najveci brijeg vozim...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju