Tehnički kutak > Tuning skutera

Mala konačana brzina na piaggiu typhoonu ?

<< < (2/5) > >>

dr.josip:

--- Citat: vanjossi - 05 Travanj, 2011, 13:16:42 ---ako od tada nisi nista mjenjao, treba tu i veci servis  :icon_thumright:

odnesi majstoru koji se razumije u skutere

--- Kraj citata ---

Odakle si ti? Pronađi nekoga s foruma da ti pogleda skut...al neko tko se razumije...
To je puno km bez servisa...

Ivan_drifter:

--- Citat: dr.josip - 05 Travanj, 2011, 13:22:57 ---Odakle si ti? Pronađi nekoga s foruma da ti pogleda skut...al neko tko se razumije...
To je puno km bez servisa...

--- Kraj citata ---
nadi nekog tebi blizu da ti to poslozi!! kak je i josip reko!

3alfa3:

--- Citat: new in piaggio - 05 Travanj, 2011, 09:50:56 ---Problem mi je dosta slabo ubrzanje i mala konačna brzina , uz mene se može vozit onaj mali baotian 2005 godište, koji nema kit(barem mislim), čak me nekad malo i prestigne
Piaggio typhoon- na nnjemu je sve serijsko osim malossi red spoonge, a prije tjedan dana  sam da pročistiti frgazer i usis pročistit tj promjenit , jer je lamelica bila zvijana?  Motor ima dobru kompresiju, lai nejde ništa specifično? :toothy11: :toothy3: :angry7:

--- Kraj citata ---

Ako si skinuo blokade, a nisi stavio vecu diznu u karb, onda je to razlog. Pogotovo zbog protocnijeg zracnog filtera.

Koji je to karb? Ako je 17,5mm, onda stavi diznu 60

STJELE:
ja kad sam stavio red sponge na serijalu nije ništa bilo, znači do red spongea nije, možda je i do remena, ako nije nikako mijenjan  :hello:

dario007:
nemoj puno više ni očekivat,kad sam ja svog kupio iso je 65,sa kockastim rolicama i sirinom remena 14,5 mm,kad sam to zamjenio iso je oko 80 ako se ne varam,sad ide 95 i nebi ga natero preko 95 ni da ga niz najveci brijeg vozim...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju