Tehnički kutak > Tuning skutera

Mala konačana brzina na piaggiu typhoonu ?

(1/5) > >>

new in piaggio:
Problem mi je dosta slabo ubrzanje i mala konačna brzina , uz mene se može vozit onaj mali baotian 2005 godište, koji nema kit(barem mislim), čak me nekad malo i prestigne
Piaggio typhoon- na nnjemu je sve serijsko osim malossi red spoonge, a prije tjedan dana  sam da pročistiti frgazer i usis pročistit tj promjenit , jer je lamelica bila zvijana?  Motor ima dobru kompresiju, lai nejde ništa specifično? :toothy11: :toothy3: :angry7:

Bruno16:
a da ti ga bas malossi red sponge ne gusi jer mu je premala dizna???

dr.josip:
Koliko ima km?? Rolice? Si stavio veću diznu? Od čega se savila? hm....nisi trebao sve promijeniti (samo lamelice..stavit karbonske)

new in piaggio:
neznam koje su mu rolicaja briem serijske za piagio tph, lamelice mi je promjenio mehaničar nije reko koje je stavio i kakve  kad sam mu spomenuo da stavi veću diznu on se nasmijo i reko kao bi to bilo previše.Motor se ne guši ide dobro , nego nama  baš neko ubrzanje do 70 a dalje od 70 ni nejde , ima 23tkm s puknutom saljom!, majstor mi je reko da baš i nije vesel, čovjek od kojeg sam ga kupio kaže da je na 17tkjm promjenio neke glavne dijelove nazvao je to polugeneralkom.

vanjossi:
ako od tada nisi nista mjenjao, treba tu i veci servis  :icon_thumright:

odnesi majstoru koji se razumije u skutere

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju