Tehnički kutak > Styling skutera

diode

<< < (2/12) > >>

Jandro:

--- Citat: igor.sb - 04 Siječanj, 2008, 09:06:13 ---
--- Citat: Jandro - 04 Siječanj, 2008, 08:53:53 ---znate da za takve gluposti ispod skutera su kazne 500kn

--- Kraj citata ---

koliko sam ja upucen mislim da u zakonu nigdje ne pise da se to ne smije imati ledice, neonke...

samo se spominju rasvjetna tijela napred i odozadan kakva moraju biti a ostalo mislim da ne

znam da je frenda bio zaustavio sa neonkom i plavac nije znao po kojem clanku/stavci da mu napise kaznu, te je odustao  :laughing7:

neki to toleriraju neki ne

A.C.A.B. :snorting: :fy:

--- Kraj citata ---

to je valjd sad kao neki novi zakon

pa ti imaj neonku od 50kn i dobiš kaznu od 500kn
ja bi masovno takvima s neonkama piso kazne i još ih razbijo jel je to seljo tjuning da nemre bit veći

igor.sb:
de skeniraj/uslikaj cijeli taj clanak u novinama da procitam :toothy11:

a onda valjda ima zakon, mozda su ga i policajci izmislili

slazem se u potpunosti ovo sa seljo beljo tuningom, ajd ne zivcira me toliko na skuterima, koliko mi se gadi na autima

jeb...ko da si iz ''2fast2furious'' filma ispali

:angry7: :angry7:

btw...zoki sorry na OT

black-rox:

--- Citat: zoki_NRG - 04 Siječanj, 2008, 02:15:02 ---evo, znaci uskoro planiram motor dati na farbanje u perla crnu boju, pa cu si od ispred stavit imitaciju xenona, i bijele diode, pa bi ispod motora, umjesto ruznih velikih neonki koje se jako vide stavio bi diode, znaci ovakve diode...

a to bi stavio ovdje, znaci oznaceno je na slici stavio bi oko 4 komada po sredini u razmacima da svijetli ispod motora

znaci izbusio bi za diode rupe, a sada me zanima, ako neko zan objasniti kako bi mogao te diode spojiti znaci na akumulatori te diode medusobno jednu sa drugom dali mozda pomocu nekog lima ili takvih gluposti, i to bi na prekidac tako da ako netko nesto zna, samo tu pisite...

--- Kraj citata ---
Zoki ovo ti nisu diode nego obična žarulja i ne kiti taj scoot pa izgleda super :hello:

igor.sb:
da to su obicne zaruljice koje idu odozada u stop i u svjetlo

zoki_NRG:

--- Citat: Jandro - 04 Siječanj, 2008, 08:53:53 ---znate da za takve gluposti ispod skutera su kazne 500kn

--- Kraj citata ---
koga briga za to

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju