Tehnički kutak > Styling skutera
diode
zoki_NRG:
--- Citat: cika_kure - 04 Siječanj, 2008, 08:11:23 ---to ti je jednostavno, prvo bi ti preporucio da uzmes diode s ravnim vrhom, tj. ne one kaj imaju usmjerenu svijetlost vec one kaj rasprsuju i da budu ultra bright... za spojit nije problem......
--- Kraj citata ---
kako mislis serijski, znaci da nabavim one "diode" sa ravnim vrhom
cika_kure:
--- Citat: zoki_NRG - 04 Siječanj, 2008, 12:22:28 ---
--- Citat: cika_kure - 04 Siječanj, 2008, 08:11:23 ---to ti je jednostavno, prvo bi ti preporucio da uzmes diode s ravnim vrhom, tj. ne one kaj imaju usmjerenu svijetlost vec one kaj rasprsuju i da budu ultra bright... za spojit nije problem......
--- Kraj citata ---
kako mislis serijski, znaci da nabavim one "diode" sa ravnim vrhom
--- Kraj citata ---
seriski spoj ti je + na - ili - na +, a paralelni ti je + na + ili - na -, tj. u tvom slucaju duza nogica na kracu nogicu(duza nogica ti je +, a kraća -)...
sto se tice dioda probaj nabaviti te s ravnim vrhom, sad sam ih pun rac vidjao na lampicama od borova al ne znam di ih ima za kupit, ziher ima chipoteka....
e da i pazi da ti budu ultra bright....
...VULIN...:
ako se mislis voziti po dobrim cestama i ko baba to je jos ok, ali ako ne stavis neku zastitu a ides divljati opaliti ce ti kamen u nju, i pucaaa :headbang:
meni je to prešminkerski i seljački
black-rox:
Znam ti ja to spojit i ima ti ledica za kupit u čipoteki,ali to je seljački tako da to ne stavljaj to su djetinjaste fore.
A mogu ti ja prodat lampice s bora pa samo to staviš i ukopčaš jer ako to staviš motor će bit ko božićna jelka :jerk: :laughing7: :jerk:
zoki_NRG:
--- Citat: ...VULIN... - 04 Siječanj, 2008, 12:56:47 ---ako se mislis voziti po dobrim cestama i ko baba to je jos ok, ali ako ne stavis neku zastitu a ides divljati opaliti ce ti kamen u nju, i pucaaa :headbang:
meni je to prešminkerski i seljački
--- Kraj citata ---
ne vozim se po pjesku, ustalom sad kad ga sredim pic mic, nema tu ludovanja, da nebi ga ostrugo negdje...samo da izgleda lijepo a masinu necu dirat osim spuha i postelat ga
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju