Tehnički kutak > Tuning skutera

tgb polutke na minarelliu

<< < (5/7) > >>

andy:

--- Citat: marin18 - 04 Travanj, 2011, 17:39:45 ---znaci nema dobrog rezultata sa linearnim polutkama?

--- Kraj citata ---

Probao sam sa malossi i isto je ko i kod multivara onak ono prevrtavanje il rupa il pad obrtaja.. Ne tak jako al ne drži okretaje kroz ubrzanje.. To je i bilo za očekivat..

formoz:
da se ukljucim sa svojim pitanjem, koje polutke pasu na speedfight 2 osim originalnih, sa kojeg skutera jos mogu

Miki-speedy:
A bil ja mogao dobit sliku tih tgb polutki?

frki22:
Ja sam bio kupio kompletan MHR Overrange prijenos za minarelli, ali umjesto mhr variomata imam sad multivar 2000 jer za onaj vario mi je bio malo preslab setup i naravno zuti centralni umjesto crvenog...uglavnom sto se tice tih MHR polutki...ja sam sa njima jako puno izvukao, kao prvo zbog veceg promjera najprije sam dobio fantastican start, onda sam odlucio produzit i prijenos za 15%, naravno produljenje prijenosa uzme svoj danak u startu i sporom dizanju okretaja na uzbrdicama ali sa ovim polutkama to je bilo neprimjetno :) ubrzavanje savrseno linearno... po meni isplati se uzet polutke pogotovo ako se produljuje prijenos jer se time balansira gubitak na startu, i druga stvar zbog linearnog ubrzanja

Bero:
pa tgb polutke su jedino veče od serijskih, u tome i je stvar ubrzanja, naravno ako je dugačak remen u pitanju.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju