Tehnički kutak > Tuning skutera

tgb polutke na minarelliu

<< < (4/7) > >>

marin18:

--- Citat: drift KING - 04 Travanj, 2011, 12:49:48 ---najvjerojatnije hebo-v ili top-ov kad mu dobro radi sa serijskim polutkama

--- Kraj citata ---
hebo

andy:

--- Citat: Shuky - 04 Travanj, 2011, 12:47:11 ---andy koji variomat ti imas?

--- Kraj citata ---

Hebo.. Probao sam njega s malossi polutkama i nije dobra kombinacija, bolje ide sa serijskim polutkama jer je baš rađen za serijske polutke i takvo širenje polutki..

marin18:

--- Citat: andy - 04 Travanj, 2011, 15:10:28 ---Hebo.. Probao sam njega s malossi polutkama i nije dobra kombinacija, bolje ide sa serijskim polutkama jer je baš rađen za serijske polutke i takvo širenje polutki..

--- Kraj citata ---
neznam mislim da mi je slow ili neko reko da nije rađen iskljucivo za serijske polutke,vec da samo najbolje radi sa serijskim

andy:

--- Citat: marin18 - 04 Travanj, 2011, 16:56:15 ---neznam mislim da mi je slow ili neko reko da nije rađen iskljucivo za serijske polutke,vec da samo najbolje radi sa serijskim

--- Kraj citata ---

Pa radi on sa svakim polutkama :) Al najbolje radi sa serijskim, da to sam mislio ;)

marin18:

--- Citat: andy - 04 Travanj, 2011, 17:19:29 ---Pa radi on sa svakim polutkama :) Al najbolje radi sa serijskim, da to sam mislio ;)

--- Kraj citata ---
znaci nema dobrog rezultata sa linearnim polutkama?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju