Tehnički kutak > Tuning skutera
Yasuni R... koliko je stvarno dobar!?
dario007:
Evo Yasunceta od jednog uvazenog clana foruma.
Toliko o tome da ne hrđa.
Ja sad ne znam jel moj C20 ima lak,al bi rekao da nema.Druga stvar je sto su nosaci na c16 i c20 auspusima sfusani,pa treba podlagati sajbicama da se sam auspuh ne urezuje u nosac i serafe nosaca.Kod Daxa i kod mene isti slucaj.Federi pucaju,nosac puca.Tako da je to sve isto sranje od istog obicnog lima i to je kako i Tomi kaze isti drek.
Ajde Yasuni zna napravit dobre auspuhe,sa sirokim powerbandom i ima bas cijeli spektar spuhova od bacvice do high end-a,pa ih to dize u nebesa.
Placas ime,kao i kod Malossia i slicnih renomiranih firmi,pa sad tko voli nek izvoli.
Tomi,lep je bas,nemoj ga ni montirat.Ovak mu se divis i cuvas ga,a tt-a gonjaj i napravi 100 hiljada
Poslano sa mog D5503 koristeći Tapatalk
Tomi_ZG:
Meni su smješne izjave tipa ZX hrđa,a R ne hrđa :laughing3:
A bilo je takvih bisera,valjda misle da je yasuni rađen od nekog specijalnog pleha kaj nije,na svakom spuhu dok god ima laka ili nekakvog ulja neće hrđat
Još bi se dotaknuo zvuka,mnogi hvale taj njegov zvuk koji se meni baš i ne sviđa,preplehnat je,moj prerađeni ZX top mi se bolje i tiše čuje nego R koji ima zvuk lupanja po loncima
Dax:
Rade bas se ne slazem sa tobom
Yasuni je vrh sa roostom,a to sta mi vozimo te auspuhe izvan powerbanda to je druga stvar
Meni sad vise nista ne vibrira i ne puca jer ga vozim kako treba
Pricali smo otome jucer i kako ljudi pretjeriluju sa okretajima jer im tako bolje ide motor......ide k.... samo se dreci pa vara
Tako su i meni pukli federi i malo napukao nosac
Poslano sa mog SM-G950F koristeći Tapatalk
Dax:
--- Citat: Tomi_ZG - 30 Rujan, 2018, 10:46:42 ---Meni su smješne izjave tipa ZX hrđa,a R ne hrđa :laughing3:
A bilo je takvih bisera,valjda misle da je yasuni rađen od nekog specijalnog pleha kaj nije,na svakom spuhu dok god ima laka ili nekakvog ulja neće hrđat
Još bi se dotaknuo zvuka,mnogi hvale taj njegov zvuk koji se meni baš i ne sviđa,preplehnat je,moj prerađeni ZX top mi se bolje i tiše čuje nego R koji ima zvuk lupanja po loncima
--- Kraj citata ---
Slusaj malo iz daleka kako se cuje yasuni,a kako lv,sve ce ti biti jasno
A tvoja prerada je nesto drugo,pricamo o oem auspuhu
Revers ns serijali se cuje bolesno dobro,a na kitu previse vristi
Poslano sa mog SM-G950F koristeći Tapatalk
nrgmc2-tuning:
meni osobno po ničemu tak spešl , imao sam ih dost tih yasunia novih kupljenih i najveći smeh je taj karbonski kevlarski top koji se odljepljuje nakon 1000km :toothy3: ::)
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju