Općenito > Generalno o skuterima

Pretinac za stvarčice - SR50

<< < (3/4) > >>

cona_rab:
imo sam i sr 50,karb verzija ali nije imao tu policu,nema mi sad ni ovaj 150 sr,a niti frend na ditechu nije imao  :dontknow:

maki 225:
Ima,šta ste si zabrijali,poslikam vam ja sutra.Ovo što čovjek ima samo su kod njega ovi leptiri porezani što se zakvače na maksu,kad stavim sliku bit če jasnije.
Kažem ti kod tebe je veči akumulator pa je netko odrezao kako bi mogao zaključat,kužiš.

roxyy:
taj pretinac se na ovoj većoj strani treba zakačit a na manjoj se zavida s šarafom i tada je fixan, ne miče se

edit: uf nisam vidio da je to stari sr,na novom je ovo što sam naveo gore

acmen:

--- Citat: maki 225 - 29 Ožujak, 2011, 21:56:27 ---Ima,šta ste si zabrijali,poslikam vam ja sutra.Ovo što čovjek ima samo su kod njega ovi leptiri porezani što se zakvače na maksu,kad stavim sliku bit če jasnije.
Kažem ti kod tebe je veči akumulator pa je netko odrezao kako bi mogao zaključat,kužiš.

--- Kraj citata ---

Eto vidite da ipak nisam lud  :toothy10:

Sve mi je sad jasno čak sam i vidio dolje navoj neki ali nisam znao da bi to moglo biti od toga tj da se kroz onu rupicu na plastici tamo zašarafljuje, Ajde pa kad stigneš poslikaj mi onda svoju policu čist da vidim kako to/bi trebalo u originalu izgledati. Baš kao šta kažeš akumulator nije originalni i gotovo sigurno je da je zbog njega ta platika bila rezana.

maki 225:
tražim po netu al nemogu nač.slikam ti sutra

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju