Općenito > Generalno o skuterima

Pretinac za stvarčice - SR50

<< < (2/4) > >>

cona_rab:

--- Citat: acmen - 29 Ožujak, 2011, 20:42:51 ---Već 3 godine nikak da pitam kako zapravo izgleda ona polica/pretinac za odlaganjem stvarčica ispod nogu? Na ovom svom vidim da je nešto rezano i ja to samo stavim na akumulator no nikako da fiksiram (jer se ne može jelte) i katkad ju čujem u vožnji da lupne prilikom prolaska na jačim rupama ali to je stvano rijetko. Pa me zanima kako to zapravo izgleda, kako se pričvršćuje te jel je onda fiksno kad se jednom postavi jer ovako se bojim dolje odlagati stvari da ni nešto ne sklizne ili šta ja znam.

--- Kraj citata ---
ma kakva polica,o čemu ti briješ ?? :toothy12: :toothy12: :toothy12:

zL!Ko:
kolko se sjecam na mojim sr-ovima je iznad aku-a bio ko poklopcic di si mogao kao stavit dokumente i neke sitnice. Al ne stvaljaj dole jer propusta vodu. E da i prema bloku bi ti trebala bit futrolica sa alatom.

Drnda:
ispod je samo akumulator

acmen:

--- Citat: cona_rab - 29 Ožujak, 2011, 21:37:51 ---ma kakva polica,o čemu ti briješ ?? :toothy12: :toothy12: :toothy12:

--- Kraj citata ---

Kad otvoriš ključem dakle onaj poklpac onda se "nešto" nalazi iznad akumulatora (ili vi to nemate pa samo vidite akumulator kad ključem skinite poklopac) a ja to zovem policom/pretincem. Pa nije vrag da nitko ne kuži/ne zna o čem ja zapravo govorim  ??? ??? ???

Drnda:
necu se praviti pametan pa reci da samo aku ide, ali u mene je tako.. mozda jer je aku od 9ah pa ne stane nista drugo nezz, ali tu ti dolazi voda pa svakako nije preporucljivo drzati nista tu

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju