Općenito > Generalno o skuterima

vxr 125 (200) & malaguti f15 70

<< < (3/3)

devil_ma-yela:

--- Citat: wonderkid - 29 Ožujak, 2011, 20:14:34 ---vjerojatno je da ces imat ulaganja u njega sigurno :icon_biggrin:

--- Kraj citata ---
zašto bi imao nekakva ulaganja u njega?

kad je bio kod speeda nije bio u nekom bajnom stanju, ali čini mi se da je sadašnji vlasnik sve to riješio i pregledao.

ima par vizualnih mana, ali makinu malo pregledaj i onda odluči  :icon_thumright:

foxer:
provjerit cu tako je obavezno motor moram probati i onda cu viditi kako i sta dalje i kontaktirac cu sadasnjeg vlasnika tog motora i postavit mu par pitanja

smoki:

--- Citat: devil_ma-yela - 29 Ožujak, 2011, 20:19:34 ---zašto bi imao nekakva ulaganja u njega?

kad je bio kod speeda nije bio u nekom bajnom stanju, ali čini mi se da je sadašnji vlasnik sve to riješio i pregledao.

--- Kraj citata ---

Tako je..sadašnji vlasnik sam ja, na motoru je promjenjeno sve ono šta je navedeno u oglasu i šta je trebalo da se bez brige sjedne na motor i provoza di hoćeš..fušeraja je bilo previše, to svi znaju a oglas nije postavljen na ovom forumu iz jednog prostog razloga, a to je jer svi znaju da je to speedov motor bio i koji je on fušer i na šta je motor ličio, a ja sam sve riješio i meni se ne odgovara na milijun pitanja, kao šta je nekoliko članova postavljalo (prepoznat će se).

Ne kažem da je motor savršen, ne kažem da je bez ulaganja, štoviše daleko je od toga, sada su ostale samo sitnice..motor treba kompletni make-up, znači styling, i par sitnica još zamijenit tipa ležaj volana, žarulju dugogo svijetla, poklopac fara i tak neke doslovce sitnice po 20-30kn..ali takva je i cijena

Ja sam apsolutno za to da ti motor pogledaš, probaš, legneš pod njega i radiš šta hoćeš, dapače provjeri šta te zanima..za trgovinu na neviđeno nisam..račune gotovo sve imam, kao i slike svega šta je rađeno i stare dijelove. :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju