Općenito > Generalno o skuterima
vxr 125 (200) & malaguti f15 70
foxer:
imam motor pod nazivom malaguti f15..htio sam za zamjeniti za neki drugi jer mi se neda slagati motor nije u voznom stanju...
dobio sam ponudu zamijeniti se za gileru vxr 125 (200)
moj motor ima:xenon,rms radilicu,polini 9 rolica variomat, mhr radilicu,mhr kvacilo..kit,auspuh i fergazer nemam
na vxr je Potpuno nove Sava Sporty Racing gume, stavljen xenon 6000K,zamjenjeni zadnji amortizeri,termostat, čep posude vode, prednje pločice, gas sajla, ulje u kočnicama, uređen prednji far, reparirana prednja kliješta, nove kleme akumulatora, novi remen i bravica sica, DEAK auspuh sa granom ali natucen
+mojih 3000 kuna i nikko racing zadnji lonac aluminijski
sta kazete jel se ispati trgovari
animatrix:
ja bih.
sam da te ispravim, 2 puta si naveo radilicu, jednom rms, drugi put mhr.. koja je na kraju?
vxr je bolji skuter, ali pogledaj kilometrazu i provjeri sta se treba mijenjati i jel promjenjeno
foxer:
pardon mhr radilica je gore
stavljena kompletna mašina od VXR200 2003.god na kojoj je urađena kompletna generalka na 15800km
sad ima 16000 km
malo je ogreban s desne strane ne pre jako nigje nije napuklo samo ogrebano sitno nes
motor pali vozi nisnetreba nanjemu raditi
animatrix:
ako imas pare i vozacku za to, zasto ne? to je motor koji ce ti manje trositi i bit ce pouzadniji od trenutnog..
devil_ma-yela:
ako se ne varam, radi se o zamjeni za bivšeg @ speed - ovog vxra
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju