Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
Zadar - Split
Doomsday:
Nema problema ekipa, ako san slobodan, za vidit se i u Kaštelima i u ST... :icon_thumright:
Samo, malo van je optimistična procjena da ćete doć do Kaštela za 2 ure i 15 minuti... Meni je tribalo samo malo manje od toga, znači priko 2 ure, a tempo je najčešće bija 90 km/h... Po pravcima i nizbrdo oko 100 km/h rijetko do 110 km/h, a skoro nikad ispod 80 km/h, osim po mokrome i po slani... :binkybaby:
Nisan siguran da bi bilo pametno mučit 50-tke tako u cugu, one koje mogu postić tu brzinu... A one koje ne mogu, i same će dodat na potrebno vrime za doć do Kaštela... Zato, bolje van je računat 3 ure, pa i 3 i po sa pauzama od 5-6 minuti svako po ure... Čisto da se ne zeznete, pa ili neplanirano produžite, ili budete morali bez pola obavljenog nazad... :dontknow:
Svakako krenite pametno, bez panike i presinga... Ako šta od programa i otpadne, uvik je tu sljedeći đir... :icon_thumright:
ALONSO:
slažem se s doomsdayom
tru i po ure minimalno, s time da računate da se može samo odužit, nikako ispod :icon_thumright:
znači ujutro oko 7-8 bi tribalo poč :icon_thumright: :icon_biggrin:
BlackNaranča:
onda najbolje da krenemo u 7 ujutro...i necemo imat problema..ali je ledno tada hmm...aj u 8 bi bilo ok
ako krenemo u 8...i da smo u kaštelima za 3 sata to znaci..da smo najkasnije u 11:30 tamo...rucak, odmor i neka krenemo za split oko 13 sati...tamo smo NAJKASNIJE u 14 sati budemo na picu vamo tamo...napravimo dir po splitu i krecemo za zadar oko 16 sati...što je sasvim dovoljno i doma smo najkasnije u 20 sati sto je nemoguce da iapk tako kanso dodemo..
ALONSO:
e to je več realan plan :icon_thumright:
X-Thug:
--- Citat: S.W.A.T. - 30 Prosinac, 2007, 20:40:02 ---ka sta sam reka BN-i i preko msn-a...nema sanse da svoju 50-icu mucim...do splita...HALO!!!...pa to je ko da tebe rastezu nekih 20min...pa da vidis kako bi uziva... ;)
sala...
al za ozbiljno...to je i vise nego mucenje motora...mozete se vi svako tolko odmarati...al to je ipak 300km...
cudi me da je x prista...al neka...
super je to da imamo nexuse ili beverlije ili nesto jace...al 50ccm...hmmm...kajne sans!!!bar za mene...
--- Kraj citata ---
??? ??? ??? neznan šta je tu čudno al neka
--- Citat: Dino - 30 Prosinac, 2007, 22:18:31 ---
--- Citat: S.W.A.T. - 30 Prosinac, 2007, 20:40:02 ---ka sta sam reka BN-i i preko msn-a...nema sanse da svoju 50-icu mucim...do splita...HALO!!!...pa to je ko da tebe rastezu nekih 20min...pa da vidis kako bi uziva... ;)
sala...
al za ozbiljno...to je i vise nego mucenje motora...mozete se vi svako tolko odmarati...al to je ipak 300km...
cudi me da je x prista...al neka...
super je to da imamo nexuse ili beverlije ili nesto jace...al 50ccm...hmmm...kajne sans!!!bar za mene...
--- Kraj citata ---
Daj swat,kakvo mučenje,pa neće ti se skuter raspasti..više ga mučiš stuntajući nego laganom vožnom sa 3/4 gasa..idemo lagano,bez žurbe,,svakih 30-ak minuta ćemo stajati i to je to..neće skuteru nista biti
--- Kraj citata ---
neznam za vas al ja nestajem prije sibenika,taman se zaletin pozdravit ekipu,jos ako bude replikant u vodicama,pa i da on zapici sa nama,jos mozda ko iz sibenika...al ja iden ako buden ima za gorivo...ako ne nista
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju