Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

Zadar - Split

<< < (3/20) > >>

ALONSO:
dragi moji onda č ete tribat ujutro strašno rano krenit i vratit se kasno navečer... :icon_thumright:

nama je tribalo oko dvi i po ure ako se ne varam.. uz možda nekih 10-15 min stanke... a prosječna brzina je bila sasvim solidna... ikao se negdje i sporije vozilo zbog slane, mokre ceste i toga, ali isto čeka i vas (ihihiii :toothy9: :toothy12:)

BlackNaranča:
hmmm, pa negdje oko 9 sati kada je sunce na poziciji a tempreatura prihvatljiva i amo rec da smo tamo u kaštelima za 2:15 sati...  to znaci da smo tamo oko 11 sati 11:30..  i tamo ostanemo malo jos rucamo oko podne i odmorimo se...i krenemo za split..tamo bi trebali biti za 30 minuta od kaštela koliko ja znam..to znaci da bi kod tebe bili naj kasnije oko 1 sat..što je sasvim dovoljno, odemo na pice negdje odmorimo se malo..i amo reci da krenemo nazad u 14 sati..kuci smo naj kasnije 17 sati

IZd:
Vidim da susreti odmah potiču na nova okupljanja...samo naprijed...idemo :toothy10:

BlackNaranča:

--- Citat: IZd - 31 Prosinac, 2007, 01:38:00 ---Vidim da susreti odmah potiču na nova okupljanja...samo naprijed...idemo :toothy10:

--- Kraj citata ---

da-da bas mi se svidjelo ovo danas pa se zazelio i ja negdje otic...znaci po ovome "idemo"  što si napisao znaci da ce nas nexus morati cekati po puta, jel tako?  :laughing7:  :toothy9: :toothy9: :toothy9: :toothy9: :toothy9:

filiplatinovicz:
ma samo idite, ja sam na pedeseticama radio dnevno po 250 km bez frke u društvu cure na baotianu!
... a jedan lik je u dva dana na 50 ccm Vespi LX 50 savladao put ZG - ZD i natrag...
nekda su ljudi putovali na daleke destinacije i na tomosima, samo polako i uživajte!

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju