Općenito > Slike i filmovi o skuterima

GP800 TURBO BY DAMPAKIS RACING TEAM

<< < (4/13) > >>

3alfa3:
gp800 ima odlican start, al se ne moze usporedjivat sa motorima zbog tezine, duljine, a pogotovo ciklistike. Al sa semafora sigurno ide vrlo dobro

Aprilia00:
Sa GP800 se dost vozaca na tim jacim motorima muci, bori da ga drze do nekih 120-130...u to sam se sam uvjerio dost puta jer mi frend iz kvarta ima baš gp800 replica neka boja...

kresox8rx:
ma mrcina od motora ... to sigurno nije namjesteno pa nebi tak na cesti se ponaso

kilezg:
istina da dobro nadrkan runner 180 2t ide odlicno, pogotovo od nule jer ima male kotače pa se fino katapultira ... al serijski gp 800 ima 5,6 sec do 100 kmh sto je brutalno i respektabilno  :toothy9:

b_l_a_c_k:

--- Citat: 3alfa3 - 01 Travanj, 2011, 21:48:00 ---
Mozda nije na prednjem kotacu.
Meni je na Z50 senzor na getribi i ako bi mijenjao bilo prednji bilo zadnji lancanik (kao i dimenziju gume), pokazivao bi razlicito.
Isto tako vrti i dok je motor otraga podignut na stender (a prednji kotac miruje na podu)

--- Kraj citata ---

Zato sam i rekao da "pretpostavljam". Sjećam se svog profesora koji kaže da kada si čak i 100% siguran u svoju tvrdnju, ipak moraš ju shvatati sa jednom dozom rezerve.  :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju