Općenito > Slike i filmovi o skuterima

GP800 TURBO BY DAMPAKIS RACING TEAM

<< < (3/13) > >>

aless_91:
a ste vidli slajd, no onom djelu kad tek izlaze na cestu, tu se stvarno vidi koliko to snage ima!!!   :toothy9: :toothy9:

dusVu:

eto tolko o slajdranju itd... kladim se da tog gp800 pojede svaki R u klasi 600 ... a naturpijan 180 2t ga do 100 drzi definitivno

3alfa3:

--- Citat: b_l_a_c_k - 01 Travanj, 2011, 02:54:57 ---Pretpostavljam da je senzor za brzinu na prednjem točku koji se tokom testa fiksira i on se ne okreće. Kako se onda pomjera km/h kazaljka???  :dontknow:

:toothy3:

--- Kraj citata ---

Mozda nije na prednjem kotacu.
Meni je na Z50 senzor na getribi i ako bi mijenjao bilo prednji bilo zadnji lancanik (kao i dimenziju gume), pokazivao bi razlicito.
Isto tako vrti i dok je motor otraga podignut na stender (a prednji kotac miruje na podu)

CoK:

--- Citat: 3alfa3 - 01 Travanj, 2011, 21:48:00 ---
Mozda nije na prednjem kotacu.
Meni je na Z50 senzor na getribi i ako bi mijenjao bilo prednji bilo zadnji lancanik (kao i dimenziju gume), pokazivao bi razlicito.
Isto tako vrti i dok je motor otraga podignut na stender (a prednji kotac miruje na podu)

--- Kraj citata ---
i na GPu je

sta je namjestaljka? jeste pogledali video do kraja ili samo dyno?

jesu slike turbine i novo radenih grana fotosopirali u videu? da probas to vozit sve bi bilo jasnije  :toothy10:

tajfun:

--- Citat: dusVu - 01 Travanj, 2011, 21:42:34 ---
 kladim se da tog gp800 pojede svaki R u klasi 600 ... a naturpijan 180 2t ga do 100 drzi definitivno

--- Kraj citata ---

vozio sam serijski gp800 i nemoj mi to uspoređivat sa 180 2t jer je maloreć smiješno.gp800ima samo 75ks,a moglo bi se izvuć svih 120 bez pretjeranog tuninga i taj motor jedina prednost koju ima je to da je dug pa možeš startat s punim gasom dok na r-u nemožeš.u svakom slučaju htio sam reć da gp800 u odnosu na 600cc r-u prednost ima samo tu što većina njih neznaju šaltat kako spada,a čim dođe netko tko iskorištava svu snagu iz r-a u svakom pogledu nemoguće ih je uspoređivat,a ovo 180 2t neću komentirat.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju