Tehnički kutak > Tuning skutera

koji mu je ku*** majka

<< < (8/9) > >>

vpucko:
ooo bome je moguce i to rade, tu kod nas ima mala privatna benzinska i lik zna npr. u utorak mu cisterna dolazi on u pon bubne 300 l vode unutra i boli ga dupe! al hvala bogu pa ima OMV 200 m od moje kuce

ugl. skuter sad radi sve 5, eo sinoc stajao opet u garazi smrzo se, ali OD PRVE odma cim sam ga lupio, upalio je :)

moze lock!

karlo:

--- Citat: vpucko - 31 Prosinac, 2007, 12:31:15 ---ooo bome je moguce i to rade, tu kod nas ima mala privatna benzinska i lik zna npr. u utorak mu cisterna dolazi on u pon bubne 300 l vode unutra i boli ga dupe! al hvala bogu pa ima OMV 200 m od moje kuce

ugl. skuter sad radi sve 5, eo sinoc stajao opet u garazi smrzo se, ali OD PRVE odma cim sam ga lupio, upalio je :)

moze lock!

--- Kraj citata ---

kad bi on puknuo 300 l vode, ta voda bi pala na dno rezervara jer je teža od benzina i ti bi u skuter točio čistu vodu...
uzmi iz skutera dec dva benzina i malo obične vode i to promješaj u prozirnoj boci i vidjet češ da je to nemoguče...

nekažem da je svugdje ista kvaliteta benzina, ali ovo sa vodom je nemoguče..

igor.sb:
odavno se zna da se krade gorivo i trpa voda u spremnike  :toothy11:

i ja bi da imam benzu

sad ce se javit mrcina i reci da to nije istina  :binkybaby:

karlo:

--- Citat: igor.sb - 31 Prosinac, 2007, 13:17:50 ---odavno se zna da se krade gorivo i trpa voda u spremnike  :toothy11:

i ja bi da imam benzu

--- Kraj citata ---

ali to je nemoguče (moguče je ulit vodu u rezervar) ali je nemoguče to promiješati evo svima koji su i dalje uvjereni da se na benzinskim stavlja voda u benzin, ovo je jednostavan dokaz na dnu je voda, gore pliva benzin... koliko god ja to  mješao, ništa i dalje benzin pliva jer je lakši... :frajer:

robert:
a sad dodaj u tu flasu par kapi carlija i pogledaj rezultat!

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju