Tehnički kutak > Tuning skutera

koji mu je ku*** majka

<< < (7/9) > >>

mrcina:
što to znači. točio si na jednoj benzinskoj ili ???

ako si točio na istoj benzinskoj do sada toči i dalje to znači da im je rezervoar nov, nerade sranja sa gorivom,pa im je stoga i benzin čist.

Shiltac:

--- Citat: mrcina - 31 Prosinac, 2007, 00:23:01 ---što to znači. točio si na jednoj benzinskoj ili ???

ako si točio na istoj benzinskoj do sada toči i dalje to znači da im je rezervoar nov, nerade sranja sa gorivom,pa im je stoga i benzin čist.

--- Kraj citata ---

Ja više nikad neću tankat na Ini! To su sve g#vn#ri (barem kod mene)! Vade bengu iz rezervara i uljevaju nutra vodu! Kad sam tankao na ini skuter nije palio, trokirao je... Sad tankam u Sloveniji na petrolu, skuter ide ko urica! Btw: bliže mi je na benzinsku u Sloveniju jer živim uz samu granicu, ali i općenito je benzin bolji u sloveniji!

black-rox:

--- Citat: mrcina - 31 Prosinac, 2007, 00:23:01 ---što to znači. točio si na jednoj benzinskoj ili ???

--- Kraj citata ---
Nebi ja bio tako siguran da je kod nas bilo di benzin čist prije ovako 50%benzina,a 50%vode :icon_scratch: :laughing7:

speed:

--- Citat: gun_rider - 30 Prosinac, 2007, 23:36:00 ---
--- Citat: mrcina - 30 Prosinac, 2007, 16:31:55 ---bitno je da karburator/fergazer ne povuče smeče iz rezervoara a što se događa kad dovedeš skuter na benzinskim parama na benzinsku.

ako se to desi po zimi je sranje a ako si to nedopustiš onda se čak i po zimi možeš voziti bez problema.

smeče ti se zove prašina/hrđa + voda = jebena želatina koja zna proširiti i diznu a pozimi se pretvoriti u ledeni čep.

--- Kraj citata ---

Ja san već par puta usrid zime osta bez goriva i nalijem ga i kresne iz prve. I to kinez ;D

--- Kraj citata ---

ne mozes usporedit zimu u splitu i u slavoniiji,kod vas je zima kad je vani 4 stupnja,a u slavoniji kad je - 4 stupnja C :sign020:

karlo:

--- Citat: Zero Cool - 31 Prosinac, 2007, 00:35:36 ---

--- Kraj citata ---

Ja više nikad neću tankat na Ini! To su sve g#vn#ri (barem kod mene)! Vade bengu iz rezervara i uljevaju nutra vodu! Kad sam tankao na ini skuter nije palio, trokirao je... Sad tankam u Sloveniji na petrolu, skuter ide ko urica! Btw: bliže mi je na benzinsku u Sloveniju jer živim uz samu granicu, ali i općenito je benzin bolji u sloveniji!

--- Kraj citata ---

ovo nije moguče, uzmi bocu od litre i stavi pola vode pola benzina i dooooobroooo promješaj, i javi šta se dogodilo, ništa benzin pliva na vodi i nije ga moguće promješati sa vodom

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju