Sve za skuter!! MS Trgovina - Akcija

Autor Tema: NADOKNADA ŠTETE PRI KRAĐI SKUTERA  (Posjeta: 839 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline toza

• Tržnica : (0)
  • forumski skejter
  • **
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Osijek
  • Moj Skuter: aerox
  • Moja Kaciga: nolan
  • MojSetup: Topov
  • MojSpuh: Arrow
NADOKNADA ŠTETE PRI KRAĐI SKUTERA
« : 10 Travanj, 2011, 18:36:16 »
E ovako!zanima me da li je netko bio u slicnoj situaciji kao i  ja sada!Naime,ukraden mi je aerox iz ulaza u zgradu u samom centru Osijeka!Necu sad pljuvat po policiji i njihovom prisupanju glede moje ne srece jel bi trajalo do jutra!u glavnom,motor mi je nađen ali u dijelovima!ali nisu vraceni svi dijelovi a i ono malo sto je ostalo na motoru su pokidali!Napravio sam predracun kod ovlastenog yamaha servisa i iznosi 9700kn!i to s time sto nisam napiso karburator i kit!zna li tko kako zavrsavaju ovakve parnice?iskreno,ja bi bio sretan da mi optuzeni isplati i pola ovoga iznosa jel mi je taman to dovoljno da ga dovedem u prvobitno stanje!ili sta,jel se lova naplacuje od roditelja ako se radi o maloljetnicima!policija mi nece nista reci pa ni ne znam koliko ih je bilo i sto su naumili sa motorom kada su vecinu dijelova kidali!OČAJNIČKI MOLIM SAVJET I POMOĆ!!!

Offline Rox-Rab

• Tržnica : (+31)
  • maxi forumaš
  • Spol: Muški
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Rab
  • Moj Skuter: DrEvo 70c,Dell 19 BE
  • Moja Kaciga: MF Evo radilica
  • MojSetup: S6 Sport Pro vario,S6 R/T zvono,Malossi kevlar,Mf polutke
  • MojSpuh: Giannelli Rekord
Odg: NADOKNADA ŠTETE PRI KRAĐI SKUTERA
« Odgovori #1 : 10 Travanj, 2011, 19:14:17 »
mislim da nista od svega toga nisi jedini u takvoj situaciji,rađe pljuj policiju i njihove procese oko toga,
Dr-Evo 70ccm,Giannelli Rekord,Mf Evo radilica,Dell 19 BE,S6 R/T zvono,Malossi Kevlar remen,S6 Sport Pro variomat,S6 LCD pokazivač goriva,Mf linearna polutka

Offline BilyPiton

• Tržnica : (+7)
  • maxi forumaš
  • Banned!
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
    • Ubizec-Soft.com
  • Mjesto: Zagreb
  • Moj Skuter: Tomos Atx e90
  • Moja Kaciga: uvjek na glavi!
  • MojSetup: Nema kite!
  • MojSpuh: MF3 Power
« Odgovori #2 : 10 Travanj, 2011, 19:27:36 »
meni su ukrali skuter razbili ga i ja sam dobio kaznu od 800kn  :angry7:
Izrađujem WEB stranice! Zakup domena, hostinga... više info na pm!

Offline Miki-speedy

• Tržnica : (+16)
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Moj Skuter: Nexus 250
« Odgovori #3 : 10 Travanj, 2011, 20:22:46 »
meni su ukrali skuter razbili ga i ja sam dobio kaznu od 800kn  :angry7:
Zasto si dobio kaznu?
E ovako!zanima me da li je netko bio u slicnoj situaciji kao i  ja sada!Naime,ukraden mi je aerox iz ulaza u zgradu u samom centru Osijeka!Necu sad pljuvat po policiji i njihovom prisupanju glede moje ne srece jel bi trajalo do jutra!u glavnom,motor mi je nađen ali u dijelovima!ali nisu vraceni svi dijelovi a i ono malo sto je ostalo na motoru su pokidali!Napravio sam predracun kod ovlastenog yamaha servisa i iznosi 9700kn!i to s time sto nisam napiso karburator i kit!zna li tko kako zavrsavaju ovakve parnice?iskreno,ja bi bio sretan da mi optuzeni isplati i pola ovoga iznosa jel mi je taman to dovoljno da ga dovedem u prvobitno stanje!ili sta,jel se lova naplacuje od roditelja ako se radi o maloljetnicima!policija mi nece nista reci pa ni ne znam koliko ih je bilo i sto su naumili sa motorom kada su vecinu dijelova kidali!OČAJNIČKI MOLIM SAVJET I POMOĆ!!!
E sad,ja mislim da ga trebas tuziti i onda dobijas punu isplatu na osnovu tog proracuna,ja evo 12-og idem na sudjenje sto su mi ukradena 2 telefona prije 2 godine,samo jedan mi je vracen a receno mi je kao moras ga tuzit da bi isao dalje ako odustajes onda nista.