pOZDRAV
imam problema sa prednjom kocnicom....jos otkad sam kupio scooter (baotian), prednji disk svaki krug malo strugne... rastepao sam celjusti.. cak i disk promijenio.. ali nista....
e sad... primijetio sam 2 stvari... dok rastepem celjust, klip koji tiska plocicee se nikad ne vrati cijeli unutra, nego ostane oko 3mm vani... to mogu vratiti ako guram ko sumanut necime...
a druga stvar sto sma primijetio... one opruge koje drze plocice 3 komada stoje tako da plocica stoji na mjestu.. a jedna je konstantno gura van... dakle ispada ko da su tri neelasticne i kak gurnem plocicu u leziste.. plocica tu stoji.. a na drugoj strani jedna stoji.. druga mi stalno izbacuje plocicu van... izgleda ko da ta jedina ima jaku elasticnost...
sad neznam jel te opruge sluze samo da drze plocicu na mjestu ( onda su 3 ispravne a jedna ne) ili te opruge sluze da sire celjusti nakon kocenja ( jer neznam sto bi ih inace sirilo...) pa onda samo jedna valja a 3 ne...
da mijenjam ulje? dolijem? sta vec.. di je casica uopce? tamo kod lijeve rucke negdje pod plastikom???