Uredništvo > Pitanja, pritužbe i/ili pohvale..

Nestao oglas

<< < (2/3) > >>

3alfa3:

--- Citat: efz - 25 Ožujak, 2011, 19:19:51 ---usporedio bi to ko da u recimo trgovinu Konzuma ude ekipa iz Plodina i razapne svoj stand i prodaje razne namirnice, kak bi to izgledalo  ;D

--- Kraj citata ---

j#bo Plodine - Kerum bi napravio pravi Show  ;D

ChRiStIaN:
Alo...ovo nije group buy!!! To je roba koju imam doma i koju prodajem jbt. Ne naručujem djelove nego djelove prodajem koje imam doma. Oces da ti slikam??

Kakve su to gluposti sad?? Mislim, točno sam znal da bude nekakav problem...dečki sam si vi prodajte, pa necu vam ja dirat vaš web shop...ono jbt, ko da širim koleru a ne da prodajem djelove  ::)

efz:

--- Citat: ChRiStIaN - 25 Ožujak, 2011, 20:01:40 ---Alo...ovo nije group buy!!! To je roba koju imam doma i koju prodajem jbt. Ne naručujem djelove nego djelove prodajem koje imam doma. Oces da ti slikam??

Kakve su to gluposti sad?? Mislim, točno sam znal da bude nekakav problem...dečki sam si vi prodajte, pa necu vam ja dirat vaš web shop...ono jbt, ko da širim koleru a ne da prodajem djelove  ::)

--- Kraj citata ---
Ja ti ljepo odgovorim da ce se eladio izjasnit a ti tak bahato ko i uvijek...............nije group buy ok, ali prodajes nesto sto radi i vlasnik ovog foruma, mislim kaj nije jasno, meni je iskreno cudno da ti nije jasno ........opet te pitam jel mozes uc u ducan Konzuma i razvrsit stand sa salamamma, praskom za ves, sirom vrhnjem i kaj ti ja znam..........u salon Opela izlozit par Citroena itd., kak bi to izgledalo..........imao si webshop i kak bi bilo da je doso neki lik i na tvom webshopu stavio u prodaju stvari koje prodaejs i ti, zato jer on to "ima doma i jer prodaje" ???

daj budi realan, ja samo velim da sve sto se radi radi u dogovoru sa vlasnikom foruma, a covjek ce se izjasnit kad dode s posla  :icon_thumright:

ChRiStIaN:
Pa bokte ja kad sam prodavao svi su prodavali!!!

slowrider, ivansp i jos tona drugih! Ti si nabavljao djelove isto!! I sad odjednom niknuo web shop od MSa i nesmije niko niš. Nisam bahat ja nego ti!! I usporedba ti nije nikak na mjestu...zamisli jer ja imam djelove...vauuu. Znaci niko nis ajmo vise ne prodavat jer MS sad ima webshop i neno koji nije znal 3 stvari o nabavki djelova i kojemu sam odvajal vremena da pomognem kolko znam i mogu da si nekaj pokrene mi sad brani prodavat bilo kaj i tak se ponaša. Super si Neno ;) A da ne govorim da dok sam ja zujal tu po forumu nisi ni čul ti za mojskuter nit si imal skuter ni ništ. Mislil sam da smo si ok al očito sam se prevaril jer te pohlepa za prodajom izgleda odvela malo dalje nego kaj sam mislil. Nemam ja niš protiv kaj si ti admin, sve 5, Goran si bira koga i za kaj hoće.

Dobro dečki, ponašajte se samo vi tak...nek vam bude! Al jadno je to da jadnije nemre biti, ne samo prema meni nego prema svakome ko ima neki novi proizvod doma i oce ga prodat...nemam mi druge nego svaki kit zasrafit na motor i zvadit dole sam da bude rabljeni  ::) Bravo!

Još čekam neki link negdje di piše da se to nesmije i da mi neko pokaže koje sam pravilo prekršio osim preranog bumpa (za koje nije kazna brisanje oglasa) pa da dobijem bann il nekaj. pa molim da se neko izjasni! Hvala!

ChRiStIaN:
bravo, i ocjenu ste mi izbrisali iz trgovine koju sam danas dobio! Ma super ste!!! :)) SUPER!!!

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju