Uredništvo > Pitanja, pritužbe i/ili pohvale..

Nestao oglas

(1/3) > >>

ChRiStIaN:
Ekipa, nastal mi je oglas iz mojeg potpisa...zake, ko, kam?!  :dontknow: Sve je bilo kak treba po pravilima još + toga sam od admina tražil dopuštenje za ranijim bumpom.

Hvala!

igor.sb:
vidio sam oglas, nemam pojma ko je obrisao  ???

znam da je eladio rekao posto je sad tu ms web shop, nema dilanja novih dijelova sastrane po oglasnicima

bude se on javio, ne brini  :icon_thumright:  

3alfa3:
Ak ti kaj znaci - ja nisam  ;D

(a i ne znam ko je)

ChRiStIaN:
Reko sam ja Eladiu prek PMa i vidio sam da je editirao moj bump.

A ovo da niko sad nesmije prodavat nove djelove zato jer ms ima web shop je neviđena glupost (ak je to istina). Zamisli, imam doma djelova jbt i da to rijesim stavim u oglas i onda mi neko makne oglas...jebeno lol. A oglas inace stoji vec 2 tjedna, samo ga nadopunjavam...

Ak je kome smetal prerani bum mogo me je upozorit i rec mi a ne izbrisat cijeli oglas...ko bude meni sad nadoknadil to kaj sad nemam oglas a mogo sam prodat mozda 2000 kuna djelova?!

Nije fer ko god da je to napravil!

efz:
Zvao sam ja eladia i pitao oko toga, radi i javit ce se poslije, a group buy sa djelovima i sl. je naravno zabranjen, tako je bilo uvijek do sada, sve sto se radilo radilo se sa eladiom u dogovoru ipak je ovo njegov forum................pogotovo sada kada je tu Webshop, usporedio bi to ko da u recimo trgovinu Konzuma ude ekipa iz Plodina i razapne svoj stand i prodaje razne namirnice, kak bi to izgledalo  ;D

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju