Dakle, ništa posebno....
50cc LC, 2004.g., trenutno 21 000km, u originalu bila crno-žuta kombinacija (odmilja zvana Osa
),
Nažalost nemam slike od prije ali ova slika s neta je otprilike to (doduše, moj je imao dvobojan sic i crne felge):
Zatim su došli WRC retrovizori, serijski se bili pohabali i razlohali, više ih nisam mogao stegnuti.
Prije cca 1,5 g. sam ga odlučio prelakirati (sestra ga bila malo ogrebala na stupić, ja imao pad pa je dobio i auspuh a sunce mu skroz uništilo žute plastike).
R-Cup kombinacija mi je odgovarala u svim pogledima (atraktivna kombinacija, jeftina boja, neki dijelovi su mi već bili u crnoj boji pa ih neće trebati lakirati). Za ono što se trebalo lakirati odabrana je opelova Sapphire black (Z20R) i Casablanca white (ne znam kod boje), razlike nema.
Naljepnice su skinute, htio sam ih ponovo stavljati (barem one dolje PEUGEOT na dnu) ali mi se na kraju nije dalo. Možda naknadno ako mi uleti....
Sic je bilo potrebno urediti: zamijeniti komadić žutog materijala na kraju sa crnim.
Zatim:
- kotači skinuti, skinute gume sa felgi, felge pjeskarene i odnesene na plastificiranje u bijelo kod Blaževića te zatim ponovo sve natrag montirano
- rastavio, očistio i prelakirao podlogu farova u mat crnu
- rastavio, očistio i prelakirao podlogu žmigavaca u mat crnu
- pofarbao prednje i zadnje čeljusti u crvenu sa kistom
- uredio čepove felgi (lavić pofarban u casablanca bijelu, okolo u crnu, par slojeva bezbojnog laka)
- pofarbao sve glave šarafa za plastike i glave vijaka za kotače u casablanca bijelu
Zadnji styling detalj što sam dodao je kuka za vrećice koju SF nema serijski, praktično
a sljedeći je auspuh na redu, treba ga skinuti, pjeskariti te pofarbati kistom i termo bojom u crnu ili plastificirati.
Ostalo sve serijski, ne namjeravam se baciti u tuning, nema tu vajde sa SF-om