Tehnički kutak > Tuning skutera
Dimenzije guma i koje?
gokiSP:
Ne može uzeti battlax jer ne postoje u dimenziji koja njemu treba za zadnji kotač.
Edy46:
molas ti je vise za cestu na kojoj je istrosen tj sklizak asvalt,a ova battlax je vise za noviji asvalt,po mojem je meni molasica 50 puta bolje drzi cestu fenomenalo cak i po kisi tako da sve 10 za nju :icon_thumright:
Iwo SR Tuono:
možda ima hoop h03 u dimenziji koja mu treba
ML je po meni bezveze stavljat bez obzira što drži i što bi pol vas zakunilo mater u nju, cijenom opravdava svojstva ali trošenje te gume je strašno, pa za 3 mjeseca po ljeti bez da ju pališ si u stanju dovest ju na nulu, a prednja se toliko potroši po sredini da ju je ružno i vidit i vozit jer se naprave rubovi pa je to koda sa tračnice pokušavaš sić -.-
neznam kakva je hoop ali ako se manje troši onda bi izbor svakako trebao na nju padati
Luksy:
--- Citat: Iwo SR Tuono - 23 Ožujak, 2011, 17:10:26 ---možda ima hoop h03 u dimenziji koja mu treba
ML je po meni bezveze stavljat bez obzira što drži i što bi pol vas zakunilo mater u nju, cijenom opravdava svojstva ali trošenje te gume je strašno, pa za 3 mjeseca po ljeti bez da ju pališ si u stanju dovest ju na nulu, a prednja se toliko potroši po sredini da ju je ružno i vidit i vozit jer se naprave rubovi pa je to koda sa tračnice pokušavaš sić -.-
neznam kakva je hoop ali ako se manje troši onda bi izbor svakako trebao na nju padati
--- Kraj citata ---
nije to bas tako kako si reka,nemoj plasit momka ;D
u svakom slucaju jedna od najboljih guma za skuter :icon_thumright:
dieseL:
Uglavnom uzmem ja lako MC29 Sporty i rjesim se muka, ali volio bih isprobat molasicu jer svi pricaju da je predobra a i fora design ima :)
zna li netko jel stane molasica 140/60-13 na runnera stari model zadnji kotač? također, jel stane mc29 sporty istih dimenzija na zadnji kotač?
jer sve je to na knap pošto je s jedne strane filter zraka, pa deklo, pa spuh i tako,..
ako ima netko da je pokusao staviti 140/60-13 na runnera od ove dvije gume molio bih da mi kaze i kak je to funkcioniralo :)
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju