Tehnički kutak > Tuning skutera

Dimenzije guma i koje?

(1/5) > >>

dieseL:
pozz..

ovako znaci radi se o runneru sp 125 2T 2001 god (slika 1, slika 2, slika 3) i zanima me postoji li mogucnost stavljanja deblje zadnje gume? Znaci sad je gore standardna (130/60-13 (MC16)), al me zanima jel bi mogla ic gore guma dimenzija: 140/60-13 i kako bi se ista ponašala u odnosu na onu dimenzija 130/60-13?

Mislim da bi čak i išla ali na knap, ali neda mi se pokusirati pa zato radije pitam :)

I odmah usput, dvoumim se izmedu dvije gume (stavio u anketu), pa molim da me razrješite tih muka. Također, zašto baš ta guma? I ako neka treća, koja i zašto?

BRIDGESTONE ML50 Molas ili SAVA MC29 Sporty ?

Znam da će većina reći "SAVA MC29 Sporty", imao sam ju i zadovoljan sam jako s njom i prijanjanjem za cestu, ali čuo sam da je ML50 jednako dobra i kvalitetna, neki ju hvale čak i više.

tnx :)

VideRR:
mozes stavit 140 bez problema nazad...ja sam imo ml 50 i samo rijeci hvale...trose se malo vise ali drze mozes lezat s njima....ja bi se vrtio u krug po igralistu i ostajo bi trag od trosenja gume zamnom koliko ljepi...sad ti ide ljeto i trosit ce ti se ohoho ali zato drzi...ja ti preporucam ml 50 i nes se zajabet ;)

gokiSP:
Ide 140, ali ovisi koja guma. Svaka guma ima svoj oblik. Jedna stane dok druga ne. ML 50 je u svakom slučaju bolja guma.

dieseL:
GokiSP imaš možda primjer gume koja stane tih dimenzija? Ili znaš li možda stane li ML50 ili ne? MC29 ili ne?  :icon_scratch:

Lord:
Uzmi battlax bt30--vrhunska guma
www.scooter-system.fr/images/catalog/pneus-bridgestone-battlax-bt-30-sport.jpg

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju