Općenito > Generalno o skuterima

Luna Vision 2 - prvi dojmovi

<< < (32/45) > >>

luna500rr:

--- Citat: wonderkid - 27 Prosinac, 2011, 13:52:17 ---Na prvom servisu će to skinut blokadu(cdi) i onda ce bolje ubrzavat i punir krajnju negdje oko 70kmh,prvo što bih napravio je odspojio onaj sat jer on bezveze vuće struju od akua i time ga troši te je on jedan od glavnih razloga zašto aku krepava brzo,ako nisi s performansam zadovoljan dovoljan je npr. samo leo vinci tt(novi dođe 800 i dobiješ 3.5gr rolice 15x12 i trebaju ti žuti federi kvacila iz malossi pakiranja) i dobije se skuter koji je konkurentan svim brand markama(naravno govorim o serijskim skuterima:Aerox,Sr,Runner,Nrg..),pod konkurentnost sam mislio vezano za performanse.Krajnja ti se poveća na 75km/h dok je ubrzanje uvelike poboljšano.

--- Kraj citata ---

jos zasuce rukave, izbaci dihtung cilindra i namaze film diht mase, promini remen i ide bolje neg ijedan serijski skuter, barem ubrjeg :icon_biggrin:

monetri:
Update: nekoliko sati nakon niza pokusaja paljenja, uspio sam iz druge upalit na kurblu  :dontknow:
Je li slucajnost da je bas tad eventualno dosao benzin u karb ili.....  :dontknow: ???
Uglavnom nista ne znam, cak je upalio i na struju sa ovim premorenim akumulatorom kojeg cu danas refreshat.

@LunaRRR, sa cim si postigao onakav start? Impresivno!

wonderkid:

--- Citat: luna500rr - 27 Prosinac, 2011, 17:11:52 ---jos zasuce rukave, izbaci dihtung cilindra i namaze film diht mase, promini remen i ide bolje neg ijedan serijski skuter, barem ubrjeg :icon_biggrin:

--- Kraj citata ---
I proširi ispuh na cilindru koji je poluzatvoren te stavi variomat od cpi i leti miško ;D

luna500rr:

--- Citat: monetri - 28 Prosinac, 2011, 08:04:25 ---@LunaRRR, sa cim si postigao onakav start? Impresivno!

--- Kraj citata ---

minarelli masina ;D

monetri:

--- Citat: luna500rr - 28 Prosinac, 2011, 17:23:32 ---minarelli masina ;D

--- Kraj citata ---
;D ;D
Al cek, sta serijski je u Luni Minarelli? Ili si cijelu masinu mijenjao? Mene zanima kakve sastojke si imao u prijenosu u trenutku astajanja tog filmica  :)

Opet update, sad pali potpuno normalno, slab akumulator ne dozvoljava da se vise puta zavrti, ali upali izprve pa nije problem, kao ni na kurblu. Zbilja ne znam sta je bilo, ali primijecujem da sad motor radi lakse, osjetno bolje prima gas i nema one iritantne zadrske i tenzije da se gasi na minimumu, tako da imam osjecaj ko da je bio neki uljni cep prije, lol, bit ce to sve bolje, jedva cekam prvi servis!  :headbang:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju