Općenito > Generalno o skuterima

Luna Vision 2 - prvi dojmovi

<< < (31/45) > >>

monetri:
Upravo se vratio izvana da cu ici negdje.... nece upalit  :angry7:  Vrti veselo, znam za prekidac onaj i sve ok, dajem gas, nista, nikakve naznake.... stari akumulator koji je sad premoren nije kriv jer je vec odavno mmogao upalit, ne treba mu inace puno, a kad tako nece, kurblu mogu zaboravit   :angry9:

JogFromYamaha:
skini fergazer dolje operi ga i sraf misunga na 1 i pol krug a sraf lera na 2.5 kruga pa ga kresni  da vidis da pali od prve

monetri:
Stajao je vani od Badnjaka i tad je palio savrseno  ???  Tako da u sumnjam u samovoljno srafanje po fergazeru, a to bi vjerojatno naljutilo uvoznika.... Mogu jedino vidit svjecicu, iako ne znam od cega kad je bilo sve ok. Isto je vrtio kao kad je onaj prekidac na gasenju. No sad moram i aku napunit prije svega....

luna500rr:
Ishlapilo ti je gorivo iz karburatora, stavi prst u lulicu filtera zraka i verglaj dok ne proradi...
dok ga verglas i cim upali nemoj dirat gas, tek kad dobije normalan ler onda vozi...

wonderkid:

--- Citat: monetri - 27 Prosinac, 2011, 11:05:15 ---Stajao je vani od Badnjaka i tad je palio savrseno  ???  Tako da u sumnjam u samovoljno srafanje po fergazeru, a to bi vjerojatno naljutilo uvoznika.... Mogu jedino vidit svjecicu, iako ne znam od cega kad je bilo sve ok. Isto je vrtio kao kad je onaj prekidac na gasenju. No sad moram i aku napunit prije svega....

--- Kraj citata ---
Na prvom servisu će to skinut blokadu(cdi) i onda ce bolje ubrzavat i punir krajnju negdje oko 70kmh,prvo što bih napravio je odspojio onaj sat jer on bezveze vuće struju od akua i time ga troši te je on jedan od glavnih razloga zašto aku krepava brzo,ako nisi s performansam zadovoljan dovoljan je npr. samo leo vinci tt(novi dođe 800 i dobiješ 3.5gr rolice 15x12 i trebaju ti žuti federi kvacila iz malossi pakiranja) i dobije se skuter koji je konkurentan svim brand markama(naravno govorim o serijskim skuterima:Aerox,Sr,Runner,Nrg..),pod konkurentnost sam mislio vezano za performanse.Krajnja ti se poveća na 75km/h dok je ubrzanje uvelike poboljšano.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju