Općenito > Generalno o skuterima
Luna Vision 2 - prvi dojmovi
monetri:
--- Citat: luna500rr - 01 Prosinac, 2011, 16:42:15 ---....... i nemoj preko 50 dok se ne razradi...
Blokade si morao skinut cim si kupio skut jer mu samo lose prave...
--- Kraj citata ---
Ni ne moze preko 50, nece ni nizbrdo :laughing7:
Ok, ici ce sad na 300 ona sa variomata, a sta sa onom na elektronici? Nju da ne diraju zasad nista?
wonderkid:
neka na 300km skinu sve blokade sa skuta,imat ces drugcije misljenje kad luna prodis punim plucima,blokade samo stete skutu
animatrix:
luna vision 2 ima samo blokirani cdi, nemas nikakve blokade na variomatu niti u auspuhu. cdi u betamoto kosta oko 100-120kn. serijska vision 2 sa onim ko fol rezo auspuhom ide oko 65 po satu.. dobit ces nesto sa laksim rolicama ali da ide fino trebao bi promjeniti kvacilo jer serijsko je pretesko i ubija start. neki auspuh gore i ici ce sasvim solidno za prosjecnog pilota
N.E.N.A:
ahahahaha daj ne lupaj!
i ja imam lunu i ima prsten blokadu na variomatu (imala) ispricavam se...na auspuhu isto(samo odrezi agr i zavari tu rupicu) ili kupi auspuh..crijevo iscupaj i zatvori rupu!
promjeni cdi stavi u serijsko kvacilo lagane valjcice ne vise od 4g, a kvacilo ko kvacilo!
stavi najjaci centralni koji nadjes i srednje tvrde federcice na kvacilo, a ako nisi bas pri parama za kupnju variomata
skini ga i u onom djelu gdje se nalazi podloska znaci (onaj dio sa propelerom)
izvadi podlosku i na finom brus papiru poravnaj to udubljenje
NAPOMENA : ne vise od udubljenja i bolcni malo skrati za nekih 1mm
dobit ces krajnju a i imat ces dobar start!
jos kit neki od 70ccm!!!
MA LEEETI....... :icon_thumright:
luna500rr:
--- Citat: N.E.N.A - 14 Prosinac, 2011, 18:21:46 ---ahahahaha daj ne lupaj!
i ja imam lunu i ima prsten blokadu na variomatu (imala) ispricavam se...na auspuhu isto(samo odrezi agr i zavari tu rupicu) ili kupi auspuh..crijevo iscupaj i zatvori rupu!
promjeni cdi stavi u serijsko kvacilo lagane valjcice ne vise od 4g, a kvacilo ko kvacilo!
stavi najjaci centralni koji nadjes i srednje tvrde federcice na kvacilo, a ako nisi bas pri parama za kupnju variomata
skini ga i u onom djelu gdje se nalazi podloska znaci (onaj dio sa propelerom)
izvadi podlosku i na finom brus papiru poravnaj to udubljenje
NAPOMENA : ne vise od udubljenja i bolcni malo skrati za nekih 1mm
dobit ces krajnju a i imat ces dobar start!
jos kit neki od 70ccm!!!
MA LEEETI....... :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
pojma nemas :toothy12:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju