Općenito > Generalno o skuterima

Luna Vision 2 - prvi dojmovi

<< < (21/45) > >>

luna500rr:
Svjecica, nevirujen da polazis minutu :icon_biggrin:
Po pravilu bi se triba malo zagrijat prije voznje, mozes stavit i malo topliju svjecicu al ce te zezat pri duzin turama

JogFromYamaha:
bpr8hs i nemas problema

Helmet Hair:

--- Citat: crovex007 - 09 Lipanj, 2011, 23:23:27 ---...hoće se fino trest i neće odmah hvatat gas..

--- Kraj citata ---
Trese li ti se u leru ili kod kretanja? Moja ponekad zatrese kod kretanja (dok je hladna i pogotovo ako sam na uzbrdici), i problem definitivno dolazi iz prijenosa, osjećaj je kao da remen preskakuje (ono, malo uhvati pa pusti)
OFF TOPIC;
Gledam jučer policu osiguranja, pod Marka i tip piše "Lada Visio 3" - na krivom sam forumu   :laughing7:

crovex007:

--- Citat: Helmet Hair - 10 Lipanj, 2011, 14:12:38 ---Trese li ti se u leru ili kod kretanja? Moja ponekad zatrese kod kretanja (dok je hladna i pogotovo ako sam na uzbrdici), i problem definitivno dolazi iz prijenosa, osjećaj je kao da remen preskakuje (ono, malo uhvati pa pusti)
OFF TOPIC;
Gledam jučer policu osiguranja, pod Marka i tip piše "Lada Visio 3" - na krivom sam forumu   :laughing7:

--- Kraj citata ---
Znas sta je najbolje, da se dogadja samo ponekad, ne mogu ustanovit zbog cega.. Kad se ne zagrije dovoljno u leru, ali ne da mi se ponekad cekat 2-3 minute dok se dere na okretajima  :toothy10: Cim se zagrije, sve 5. Danas ga nisam grijao i normalno je krenuo  :dontknow: Mislim da cecizdrzat do kraja ljetne sezone, prodat i na proljece kupit pia nrg ili nesto slicno. Cilj je toci - vozi  :toothy11:

Helmet Hair:
Ja je upalim, pričekam 30-tak sekundi (taman dok stavim kacigu i bubrežnjak) i krenem. Prvih 50-60 metara je ravnica i sve bude u redu, a onda dolazim do skretanja na glavnu cestu (koja ide uzbrdo) gdje moram stati i upravo na tom mjestu, kad ponovo krenem uz brijeg protrese. Sljedeći tjedan mu je servis pa ću se raspitati 

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju