Općenito > Propisi

dali se pametno voziti?

<< < (3/4) > >>

Rox-Rab:

--- Citat: foxer - 22 Ožujak, 2011, 19:07:50 ---istina..a i jos kad imas tablice i kacigu i vozis se ko covijek policija nece ni zaustavljati a ovo za zvuk motora ii jel to policija gleda?...a to je jos gore kad si maloljetan...kolka je cijena tablica i jel veca kad je motor odjavljen

--- Kraj citata ---

neznam ako postoji za to kazna ali vjerujem da se to pandurima ne sviđa kad te cuju kad od kuce kreces pa te cekaju...  :toothy9: :toothy9:

foxer:
tako je naj bolje..barem nes a za zvuk kaje tuje nek se cuje da dolazim u kvart staje tuje... probuden auspuh
robert:potpisujem

Reponja:
Ma jeee, slobodno ti vozi bez vozačke i registracije. Po mogućnosti, skini i kacigu pa idi stuntaj pred policijsku postaju.  I skroz odšarafi auspuh, da te se još jače čuje!

Pa šta misliš, da smo mi koji skupljamo pare i polažemo/registriramo skutere/motore/aute  kreteni? Očekivao si savjet da nastaviš tako dalje?
Mi sada  :BangHead: jer smo, budale, pljunuli pare za regu i polaganja... A mogli smo biti pametni kao ti.

Da me obori/pogodi u vožnji klinac bez vozačke i registracije prebio bi ga da mora osobnu mijenjati... A to nije samo moje mišljenje...

Jump33r:

--- Citat: robert - 22 Ožujak, 2011, 19:11:32 ---e care, pišeš totalne budaleštine! da imaš 3,5 grama zdrave pameti ti bi usmjeravao maloljetnike na pravi put a to je da štede i polažu ili regaju skutere!

--- Kraj citata ---

Evo taman iman 3,5 grama, al zamisli... ne zdrave pameti  ;D
Robert je inace bio uvjek jako kulturan djecak i nikad nije radio sr4nja, dobio vozacku sa 14 god. i vozija registrirani motor. Svaka cast!
Ja ih i usmjeravan na pravi put, a to je da se glupiras dok mozes jer poslin neces moc. TEK JEDNU MLADOST IMAMO,lose vrijeme zivimo !!  :)

--- Citat: mali_becar - 22 Ožujak, 2011, 19:05:47 ---prvo se provaj zabusit diko pa ti poslin niko nista nece moc

--- Kraj citata ---

Evo becar ce vas naucit  ;D  Da je becarem biti lako, becar bi bio svatko !

ivanm:
nemoj se voziti bez registracije i vozačkog ispita :sad3:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju