Općenito > Propisi

dali se pametno voziti?

(1/4) > >>

foxer:
zelim vase misljenje ja i frend prosle sezone smo se vozili bez vozacke i tablica sve je proslo uredu bes nesreca i prekrsajnih prijava..je da nas je policija 2 3 puta vatala ali uspijeli smo pobjeci...sva sreca  :nono:
oba dvojica imamo motore od 70kubika i oba dva se cuju 3 km dalje... :laughing7:
pocinje sezona pocinje ljepse vrijeme i ja i on imamo 17 godina motori su nam spremni za sezonu ali oped nis bez tablica i vozacke dali se pametno voziti se... ja idem 1 km glavnom cestom ostalo sve ulicicama po kvartu...kakva su vasa iskustva s policijom jesu vas ikada uhvatili (oni koji nemaju vozacku ili tablice) jel se dogovorite s policajcem ili nezeli ni cut za vase isprike ili koju kunu u đep....

3alfa3:
Sto kad zgazis nekog pjesaka? Ko ce placat lijecenje, invalidnost itd.? To te moze bacit u troskove koji traju desetljecima. I sve zbog ustede od 500-600 kuna godinje...
Ne ulazim u to sto je gazenje pjesaka strasno samo po sebi - govorim samo o financijskim posljedicama za tebe...

A taman da nemas nikakvu nesrecu, samo jednom ako te murija uhvati, mozes dobit uredno 20.000-30.000 kn kazne pa dobro "izracunaj" da li ces se vozit neregan i bez vozacke

cameosb:
nikad ti ta voznja nece biti gust kako bi bila da se vozis NA MIRU

Rox-Rab:
barem da imas motor regan pa je bolje,ja sad polazem za auto i vozim se  4 mjeseca bez vozacke od kad sam kupio skuter al zato imam tablicu,papire i sve ostalo uredno,barem sam miran sta se tog dijela tice

Jump33r:
Dok si maloljetan DERI !  ;D

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju