Društveni kutak > Skuter klubovi / udruge
Italjet club
ludi dragster:
Onaj sivi nije fotoshop vec 250 ccm 4t,ima ih par komada u europi.imaju cak na sipu i djelove za naruciti za njega.kad sam vidio eladijevu 4 sliku pretrnuo sam!stvarno kinez...uzas!ne i ne....!!!;(((
steeef:
--- Citat: ludi dragster - 19 Prosinac, 2011, 21:13:44 ---Onaj sivi nije fotoshop vec 250 ccm 4t,ima ih par komada u europi.imaju cak na sipu i djelove za naruciti za njega.kad sam vidio eladijevu 4 sliku pretrnuo sam!stvarno kinez...uzas!ne i ne....!!!;(((
--- Kraj citata ---
zabrijal si.nikad se nije proizvodil dragster 4t..i nema na sipu dijelova za takav,samo za 50 125 180..upravo sam provjeril.
to ak ih ima par komada onda su swapani na 250ie mašine.(te mašine su se pojavile na skuterima 2006-te g.)
s tim da bi trebal svakak i drugi amortizer inače bi se sve uvijalo i razjebalo začas pošto je 4t mašina skoro duplo teža nego bb i drgačiji je sistem nosača selena i klackalica.
i ovaj crni kae mikseta stavil je sumnjiv..ni jedan skuter s piaggio mašinom koi ima ovakvu felgu i glavčinu,nema disk s vanjske strane felge, ko na slici i bez klješta :)
ri-dragster6:
--- Citat: steeef - 20 Prosinac, 2011, 16:58:45 ---zabrijal si.nikad se nije proizvodil dragster 4t..i nema na sipu dijelova za takav,samo za 50 125 180..upravo sam provjeril.
to ak ih ima par komada onda su swapani na 250ie mašine.(te mašine su se pojavile na skuterima 2006-te g.)
s tim da bi trebal svakak i drugi amortizer inače bi se sve uvijalo i razjebalo začas pošto je 4t mašina skoro duplo teža nego bb i drgačiji je sistem nosača selena i klackalica.
i ovaj crni kae mikseta stavil je sumnjiv..ni jedan skuter s piaggio mašinom koi ima ovakvu felgu i glavčinu,nema disk s vanjske strane felge, ko na slici i bez klješta :)
--- Kraj citata ---
ti si zabrija stvarno je dragster postojo 250 4t odi malo pa pogledaj na njihovu stranicu pa ces vidit to je na novije dragstere stavljano ali nije bas zazivjelo pa je bolje da se malo raspitas prije nego sta kazes !!
B.E.R.O.:
Da,da Stefek postojao je Dragster 4t!!!
:icon_thumright: :icon_thumright:
:notworthy:
ludi dragster:
Stefek malo vise google trazilicu koristiti,a sto se tice djelova
Sa sipa-da zabrijao sam!imas na italjet dragster uk spares stranici,samo sto ne
Posluju sa hrvatima-pitam se zasto!?!?na toj stranici imas i njegove tehnicke podatke
I karakteristike pa pogledaj....
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju