Društveni kutak > Skuter klubovi / udruge

Italjet club

<< < (18/24) > >>

igor.sb:
napravljen, predstavljen 2005, al nikad nije oso u masovnu proizvodnju

steeef:
nie se seriski proizvodil ni prodaval tak da dojde na isto..mores ga kupit?nemres.
steta da to nisu pustili u serisku proizvodnju i prodaju.
karakteristike masine su ko i kod ostalih piaggio quasar masina..islo bi to fino.

ludi dragster:
Na e bayu prije 8-9 mjeseci je bio na prodaji cijenom od2800 eura plave boje,slinio sam na oglas!!naravno vise nista slicno nije osvanulo od tada,i napomena da nije bio swap,osim toga,ja bi platio da mi netko napravi takav swap,ali oni koji znaju konstrukciju dragstera to je isusova muka za napraviti!!

steeef:

--- Citat: ludi dragster - 22 Prosinac, 2011, 11:18:50 ---Na e bayu prije 8-9 mjeseci je bio na prodaji cijenom od2800 eura plave boje,slinio sam na oglas!!naravno vise nista slicno nije osvanulo od tada,i napomena da nije bio swap,osim toga,ja bi platio da mi netko napravi takav swap,ali oni koji znaju konstrukciju dragstera to je isusova muka za napraviti!!

--- Kraj citata ---

ak je bila gore bb mašina onda nije problem..lako se uglavi quasar,malo samo treba nosače sredit i onda prebrikat instalaciju od ie mašine da sve radi,a to nije problem..
sredit pumpu goriva da bude u rezervaru..i na rami prihvat za još jedan amortizer.
da se ima sve na hrpi kae potrbno,napravi se to za par dana.

MIKSETA:
predobar je dragster da imam priliku da mijenjam vxr-a sa nadoplatom odma bum ga uzel   :)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju