da ja nekaj velim jer mirko je moje godište, ima 36 godina.. ja znam da su oni trenirani sportaši ali znam da imati 26 godina i 36 nije isto.. ja sam sa 22-28 godina mogao cijeli dan raditi ko konj.. doslovce, nikad me ništa nije bolilo, ma stroj.. kak prelaziš 30-tu polako stroj posustaje.. možeš ti, ali sve manje.. nije 36 godina neka starost ali za takav težak sport je previše godina..
tak da ovaj mirko danas nije ni blizu onom od prije 10-12 godina.. ovaj danas je slabiji bar 30-40%.. manje snage, manje brzine i eksplozivnosti..
nijedan sportaš u nijednom sportu sa 36 godina ne može imati iste rezultate kao u 20-im godinama, to vidimo svaki dan u svim sportovima i to je tako..
mirko je sa 25 godina mogao izdržati cjelodnevni trening i u meču biti sa 100% snage i brzine i ako treba za još jedan meč.. sa 36 godina to više nije tako.. nakon nekoliko udaraca jedva stoji na nogama..
ako već voli taj sport onda bi trebao biti u nekim rekreativnim borbama seniona, osnovati školu borilačkih vještina ili nešto treće a ultimativni fight gdje sada vladaju 25-godišnjaci za njega je prošlost..