Tehnički kutak > Injection

Radilica za ditech

<< < (5/12) > >>

ive_91:

--- Citat: B.E.G.A - 26 Ožujak, 2011, 18:24:22 ---Radilica pase od karb modela znaci Suzuki Katana/Aprilia Sr2000 ali na njima nema ona izbocina cijelom duzinom polutke koja pokrece kompesor zraka  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

al onda zaboravi da ce ditech radit kao ditech. znam i ja da pase. isto tako pase ditech radilica u blok od karba al nema uljne pumpe onda.

Iwo SR Tuono:
140 kn su brte jer ispod cilindra ide obična brtva a ispod glave na ditechu je nešto kao na automobilima slično, aluminijska je ali gumirana

igor.sb:
moze i odvojeno, nesto ispod 50 kn sam placao tu metalno gumiranu

ak i ne nađes nemoj stavljat polovnu i novu treba pravilno okrenut oznaka UP od tocka gledano gore lijevo

mato_sb:
...pozdrav scooterasi evo malo da vam se javim sa novim informacijama...
...radilica je zavrsila na tokarskom stroju ( prethodno smo argonom navarili material za obradu), istokareni su ti vodoravni zubi i navoj za šaraf...
        e sada pitanje vezano uz to, navoj je M10 hod 1.... sitnij nego inace sto ide na saraf za kljuc 13... gdje naci takav saraf jer kazu da je to sve otislo upravo zbog neodgovarajuceg sarafa... =150kn

...druga stvar kupio sam semeringe i lezajeve u trgovini "SKF" s tim da je jedan stari semering manji od ovoga novog koji su mi oni dali pod originalnu velicinu ( s tim da ovaj novi ima jos i neki sesiric)?=206,77 kn ( dva lezaja i 3 komada semeringa)

...brtve su komplet narucene u "moto herz" ( jos nisu stigle ) ne znam da li ce odgovarati=120kn

...karike za ditech komada 2 ( tj. par ) =150kn ( neznam da li kupiti) jer ove stare su dobre...

...kompletne ruke kod mehanicara koji je sve to rastavio i neznam da li ce sada ( u subotu prema dogovoru) uspjeti sastaviti= 500kn...

nije puno novaca koliko to sve vec dugo traje i naravno pitanje da li ce skuter na kraju uopce upaliti...

mario_f15:
šaraf nek tokar napravi

sto se tice brtvi jesi isao u big bike?

novi lezajevi i semerinzi moraju biti iste dimenzije kao i stari, ako nisu isti odi tamo i vidi sta kazu, pa zamjeni

karike stavi u cilindar pa pogledaj koliko imaju zazora

velik je to posao ! zato i je takva paprena cijena za ruke ! :P

odgovri mi na pp :D

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju