Općenito > Generalno o skuterima

HAK

<< < (6/7) > >>

fjaka:

--- Citat: enigma - 19 Rujan, 2006, 09:40:16 ---sigurnije svakako, znaš da prijevoznici naplaćuju oko 700 kn za prijevoz auta do 30 km?

pa ti vidi, ipak ti je za 200 kn cijelu godinu praktički sve besplatno.... :glasses9:

--- Kraj citata ---

postoji opcija u CO ako platis (eh vise se ne sjecam 100-150kn) dobijes popust na kasko kao da si i clan HAK-a, a i ukljuceno jedno slepanje sa bilo kojim prevoznikom samo im predočiš račun i oni ti refundiraju...

enigma:
čuo sam za to, al mislim da se više isplati biti član s obzirom da imaš više šlepanja, popravak na licu mjesta, popuste na kasko, u radionicama,hotelima i slično...

više na www.hak.hr

:frajer:

Genesis051:
Hehe... r.e. moraš "sabotažu" napravit, tako da (ono što pretpostavljam da si mislio) : 1.) možeš nastavit vozit ako ti kažu da moraš platit... 2.) ne izgleda da je namjerno otkazivanje prijevoznog sredstva, da ti ne bi nabili na račun neku prijavu za zloupotrebu/zadržavanje njihove pomoći, a možda je bila potrebna na drugom mjestu + putne troškove stručne osobe i/ili kamiona...

r.e.!:

--- Citat: Genesis051 - 21 Rujan, 2006, 12:45:50 ---Hehe... r.e. moraš "sabotažu" napravit, tako da (ono što pretpostavljam da si mislio) : 1.) možeš nastavit vozit ako ti kažu da moraš platit... 2.) ne izgleda da je namjerno otkazivanje prijevoznog sredstva, da ti ne bi nabili na račun neku prijavu za zloupotrebu/zadržavanje njihove pomoći, a možda je bila potrebna na drugom mjestu + putne troškove stručne osobe i/ili kamiona...

--- Kraj citata ---

ma da se to zamaskirat :laughing7: :laughing7:
dakako da sam se šalio :toothy11: :icon_biggrin:
ne treba se igrat sa službama pomoći na cesti. jednostavnije je pitati

filiplatinovicz:
je, jednostavnije je pitati, ali se zabavnije igrati!

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju