Općenito > Generalno o skuterima
HAK
enigma:
negdje je bilo rasprave o haku, tj. da li članstvo obuhvaća i pomoć na cesti kad je čovjek na motoru/mopedu i slično...
stoga, ja sam danas obnovio članstvo...200,00 kn se plaća godišnje, dobiva se kartica s kojom se koristi pomoć u hrvatskoj 0-24 NEOVISNO O VOZILU kojim se upravlja, znači vezano je isključivo za vozača. još se dobije besplatno 12 revija hak-a i ima još nekih popusta u radionicama,hotelima, hostelima i slično...
već sam 8 godina bio član i dobivala se knjižica za pomoć u hr, ali je bilo vezano za marku i registraciju vozila, znači sad to nije više bitno...
ovo su svakako dobre vijesti, pa oni koji nisu znali ili nisu bili sigurni, sad mogu biti...
inače, ja sam nekoliko puta bio prisiljen koristiti usluge / prednosti haka i mogu reći da sam jako zadovoljan.
jednom mi se dogodilo da mi je puko remen alternatora na autocesti u slavoniji i ostao bez struje u 23,00...
čovjek je iz zagreba prešao 150 km, skinuo sa svog auta (citroen, isto ko moj...velika sreća)remen i na licu mjesta ga stavio i sretno sam stigao na cilj...ne moram ni govoriti da je to uključivalo članstvo, tj. bilo je besplatno...
još nekoliko puta su mi pomogli na licu mjesta, bili dosta brzi i pouzdani i mogu samo imati riječi pohvale...
eto, možemo ovdje podijeliti i iskustva... :hello:
Mr J:
Clan sam otkako imam vozacku i auto (6 godina) i moram priznati da sam zadovoljan...
Nisam imao potrebe za njima jer je ipak novo auto a i znamo koliko je skoda pouzdana :headbang: :headbang:
Ali imaju i popust pri Kasku i sl...
Osjecam se sigurnije kao clan HAK-a...
enigma:
sigurnije svakako, znaš da prijevoznici naplaćuju oko 700 kn za prijevoz auta do 30 km?
pa ti vidi, ipak ti je za 200 kn cijelu godinu praktički sve besplatno.... :glasses9:
r.e.!:
Upravo zvao HAK.
Ako imaš iskaznicu člana automobilista, vrijedi samo za automobil kojim se upravlja.
Isto je tako i sa iskaznicom člana motociklista.
Iskaznica člana automobilista ne vrijedi kada upravljaš motociklom i obratno.
Ja sam se ipak odlučio za oba članstva.
enigma:
--- Citat: r.e.! - 19 Rujan, 2006, 11:01:26 ---Upravo zvao HAK.
Ako imaš iskaznicu člana automobilista, vrijedi samo za automobil kojim se upravlja.
Isto je tako i sa iskaznicom člana motociklista.
Iskaznica člana automobilista ne vrijedi kada upravljaš motociklom i obratno.
Ja sam se ipak odlučio za oba članstva.
--- Kraj citata ---
sad mi nije jasno, jer ja sam na licu mjesta pitao baš za taj problem i dobio sam takav odgovor :dontknow:
hebe lud zbunjenog.... :dontknow:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju