Općenito > Generalno o skuterima

HAK

<< < (4/7) > >>

Doomsday:
Hmm... Nakon svega pročitanog, mislim da je re u pravu, automobil ilitiga vozilo je potpuno odvojeno od motocikla, i treba odvojeno platiti za biti član automobilist i član motociklist...

Velika novost je ta da se sad sve odnosi na OSOBU koja je član, a ne na vozilo ili motocikl člana...

Dakle, treba platiti 340 kuna godišnje ako se želi osigurati i na motoru-skuteru i u autu... Za onoga tko puno putuje po Hrvatskoj, to i nije tako puno... cca 28 kuna mjesečno... 2-3 kave... A puno se dobije...  :icon_thumright:

r.e.!:
Je, mirnije se putuje...

enigma:
po meni se ovako interpretira...

imaš pravo r.e. što se tiče članstva, postoji automobilist i motociklist.

sve je rečeno o pravima itd, međutim, po informacijama iz prve ruke što ih ja imam član automobilist ima podršku i za mopede tj pod pojmom vozilo osim osobnog automobila smatra se i moped .

motocikli  su posebna kategorija i zato postoji članstvo motociklist...

dakle, obojica smo na neki način u pravu, ne? :redface:

r.e.!:
Treba pitati i za mopede. Kako je vespa motocikl ja sam pitao za motocikle. Za mopede nisam pitao jer mi jednostavno nije palo na pamet.
Dali se pod automobilista podrazumijeva i moped, ne mogu ništa tvrditi. Treba nazvati i pitati. Broj je naznačen.

enigma:
ja sam na licu mjesta pitao prilikom učlanjenja i rečeno mi je da automobilist obuhvaća i moped. logično je da kategorija motociklist ne obuhvaća automobil :laughing7: :laughing7:

čekam samo da mi pošalju karticu.... :glasses9:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju