Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
Varaždin Meet & 7. MEĐUNARODNI BLAGOSLOV MOTORA 02.04.2011.
PROOF:
vidio danas decke u brace radica :D skuzio sam samo jprekrita tj njegovog runnera... bilo je 3-4 skuta i 2-3 motora :D
jprekrit:
--- Citat: PROOF - 02 Travanj, 2011, 14:21:31 ---vidio danas decke u brace radica :D skuzio sam samo jprekrita tj njegovog runnera... bilo je 3-4 skuta i 2-3 motora :D
--- Kraj citata ---
Kaj pak nisi onda stal? Poslje je došlo još više motora i onda smo svi skupa krenuli na blagoslov. :P
jprekrit:
Evo i moje dvije slike...
Više slika poslije kad Biker686 dođe doma. Mali (mislim veliki), svaka čast na tome što si došao iz Zg-a u Vž, unatoć problemima koje si imao jutros prije nego što si krenuo!!! :headbang:
Pupo:
--- Citat: jprekrit - 02 Travanj, 2011, 18:22:58 ---Evo i moje dvije slike...
--- Kraj citata ---
Jel ta tvoja turpija stoji često kod one mjenjačnice na trgu slobode? Il je tko netko drugi?
Biker686:
evo i mene napokon doma :o slike budu sutra jer sam pre mrtav da se s tim j**** sad :icon_thumright:
@josip: ak nis drugo sad mi je bar lepsi skuter :icon_biggrin: ima boju sa zutim efektom :laughing7: a kaj se kocnice tice kad sam ju skuzil nema zime :headbang:
a kad frend slozi x9 i kad ja dovedem svoju kramu u red opet nas ocekuj na kavi u vz! :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju