Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

Varaždin Meet & 7. MEĐUNARODNI BLAGOSLOV MOTORA 02.04.2011.

<< < (3/5) > >>

jprekrit:

--- Citat: Pupo - 02 Travanj, 2011, 18:53:13 ---Jel ta tvoja turpija stoji 騍esto kod one mjenja騍nice na trgu slobode? Il je tko netko drugi?

--- Kraj citata ---
hhhh... Pa nije baš turpija. Kad se idem voziti onda najčešće skoknem do vž-a, parkiram na parkingu za motore na trgu slobode, idem na cugu i pićim doma. To ti je u prosjeku dva put tjedno. :)

Pupo:

--- Citat: jprekrit - 03 Travanj, 2011, 08:27:49 ---hhhh... Pa nije baš turpija. Kad se idem voziti onda najčešće skoknem do vž-a, parkiram na parkingu za motore na trgu slobode, idem na cugu i pićim doma. To ti je u prosjeku dva put tjedno. :)

--- Kraj citata ---

Onda je netko drugi, mislim da lik ima neki topov auspuh.

jprekrit:

--- Citat: Biker686 - 03 Travanj, 2011, 00:36:50 ---evo i mene napokon doma   :o  slike budu sutra jer sam pre mrtav da se s tim j**** sad  :icon_thumright:

@josip: ak nis drugo sad mi je bar lepsi skuter  :icon_biggrin: ima boju sa zutim efektom  :laughing7: a kaj se kocnice tice kad sam ju skuzil nema zime  :headbang:

a kad frend slozi x9 i kad ja dovedem svoju kramu u red opet nas ocekuj na kavi u vz!   :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
Neaš brige, stavi ih kad ti se bude dalo. a za pićence u vž-u, samo javite prije da si znam onda isplanirati dan. :P

PROOF:
vracali se sa ludbrega od petka heheh :D

Biker686:
eto slika  :hello:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju