Tehnički kutak > Garaža
Silverstone sl-50qt-8 by Voltman
VoltMan:
Imam jedno pitanje u vezi potrošnje,naime Posto je na njemu serijsko sve..Trenutno mi trosi jedan rezervar na 100-110km :angry7: ... a cini mi se da bi on morao manje trosit... dali netko ima slicna iskustva i kako je to rijesio?
animatrix:
to bi onda mogao bit cok u pitanju.. moguce da ti ostaje otvoren i nakon sto se motor ugrije i samo trosi gorivo.. odvrni cok i spoji ga na akumulator direktno i vidi dal nakon par minuta izlazi van, mora barem 5mm izaci. frendovi na batinama prelaze dobrih 200km sa rezervoarom.
to slijepo crijevo na auspuhu ti nije toliko bitno, frend je cak vratio taj ventil nazad nakon sto smo skontali da sa protocnim auspuhom voli bacati vatru na pustanje gasa :headbang:
meni na 2t je zelena zica isla sa cdi-ja direkt na regler, a inace zelena je mislim masa na skuteru.. nebitna stvar ako skuter radi.. provjeri kod membrane da nemas sarafic koji ti sprjecava pun gas i to je to..
VoltMan:
sarafic,sam maknuo,i malo sam dobio na startnosti i 5km krajnje... A to za ćok... jel znas mozda gdje stoji na silverstonu?
animatrix:
pa na karbu ;D iz njega idu 2 zice i konektor, jedina stvar koja se spaja na struju na karbu.. imas 2 sarafa i skines ga.. spojis zice na struju i gledas hoce li se igla i klipic pomaknuti prema van..
Infernus:
odma kod crijeva za dovod zraka u fergazer, s lijeve strane, ima crni plasticni poklopac.
Kad budes vracal cok, pazi da ti prstenasta gumica (neka vrsta dihtunga) koja je na coku dobro sjedne u leziste u karbu, ja sam to jednom bezveze stavil jer jos nisam skuzil pa je skuter jedva radil na leru, tj. jako nemirno (dize i spusta okretaje kak mu se hoce) :toothy11:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju