Tehnički kutak > Garaža
Silverstone sl-50qt-8 by Voltman
VoltMan:
Evo da i ja nesto našvrljam o svom prometalu... Na njemu je sve seriala jer je novi i jos nisam ni blokade skidao,za to cekam malo da se kilometri nakupe.
Za sad sam zadovoljan,jer da budem iskren nisam bas puno ocekivao od njega. Ubrzanje je solidno do 40 a poslje se malo vuce do 50 (po njegovom satu jel :toothy11:). Zadnja kocnica je u banani i jako slabo koci,dok je prednja odlicna...
Nemislim na njemu jos neko vrijeme nista dirat osim recimo postelat ler-gas,jer mi se kad se izgasi ćok počne gasit... mislim da je do ler-gasa
a kocnica... i to bi trebao sredit ali nemam ideju kako...
Slike uskoro :)
animatrix:
samo zategni maticu na sajli iza kod kotaca. uhvatis kljestima sajlu izmedju federa da ti se ne okrece dok zavrces maticu
VoltMan:
--- Citat: animatrix - 18 Ožujak, 2011, 13:53:03 ---samo zategni maticu na sajli iza kod kotaca. uhvatis kljestima sajlu izmedju federa da ti se ne okrece dok zavrces maticu
--- Kraj citata ---
Budem vidio koliko cu bolje kocenje dobit zatezanjem sajle... a dali netko zna kako se podesava smjesa i ler-gas? :help: :rookie:
animatrix:
odvrnes poklopac u kadi i vidit ces karb, tamo di ide gas sajla imas jedan saraf koji odredjuje ler, a saraf za smjesu ti je s lijeve strane motora na karbu. smjesa ti se ustimava da malo podignes ler gas i onda okreces taj sarafic smjese dok motor ne uhvati najvece okretaje. kad ustimas onda vratis ler
VoltMan:
:sign092: Javim sta sam napravio...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju